Hamis próféta a színpadon


A Nigel Farage vezette Egyesült Királyság Függetlenségi Párt már nem az aminek indult, ugyanis ide is beszivárogtak a cionisták, a pénzuralmi világelit emberei, akik csak kihasználják a párt EU ellenes politikáját. Sajnos már Nigel Farage is az "Izrael barátja klub" tagja, akik szerint a palesztinok terroristák, és ..."Izrael Állam továbbra is a mai napig az egyetlen liberális demokrácia a Közel-Keleten". Jogában áll megvédeni magát és nem szabad hagynia, hogy Irán atomfegyverhez jusson.... gyakorlatilag ugyan azt szajkózzák, mint más cionista vadember. Nincs különbség. Nem Nigel Farage a mi emberünk, és nem ő az aki megment minket a világ söpredékeitől. Így egészen másképpen fest az a figyelmeztetése, amit a minap tett közre:
"Az Euro halálra van ítélve, vigye mindenki a pénzét még hétfő előtt! Spanyolország, Írország, Olaszország és Portugália következik...."

Nos, szerintem ez egy szándékos megtévesztés része, vagyis a káosz felkorbácsolása, bankrohamok stb. előidézése (hamarosan kinyitnak a bankok Cipruson, mindenki kiszeretné venni majd a pénzét, így megbillenhet a rendszer).  Az egész pénz- és bankrendszer a hiten ill. a bizalmon alapszik, ha ezek kis mértékben sérülnek, komoly problémák adódhatnak. Farage most a bizalmatlanságot próbálta még inkább elmélyíteni. Ő nem az igazság oldalán áll hanem hátsó szándék vezérli. 

Egyik nap megkérdeztem Drábik János urat, hogy mi állhat Nagy-Britannia függetlenedése mögött és a válasz pedig így szólt: 

"A pénzhatalmi világelit impériumának valóban Londonban van (City of London) a Vatikánja, vagyis a fővárosa. Ez a pénzhatalmi világelit azonban a magántulajdonában lévő globális pénzrendszerrel uralkodik az Egyesült Államok és az Európai Unió felett is. Mivel Nagy-Britanniához kötődik geopolitikailag, kénytelen az angoloknak több önállóságot megengedni, mint amennyit pl a németeknek, vagy a kelet-európaiaknak, köztük nekünk, magyaroknak megenged. Az Európai Unió Birodalommá alakult át egy hasznos közös piacból. Ez a Birodalom beolvasztja a nemzetállamokat, amelyek útjában állnak a globális kormányzás formális bevezetésének. "Megjegyzések