Obama új hadserege saját népe ellen kèszül háborúba


Az USA egy nyugalmazott századosa, Terry M. Hestilow nyílt levelben figyelmeztette John Cornyn texas-i szenátort, hogy a Belbiztonsági Hivatal (Department of Homeland Security - DHS) az amerikai nép ellen készül háborúba menni. A DHS a közelmúltban vásárolt 3000 bomba-, és rajtaütésbiztos személyszállítót, 1,6 billió töltényt, hozzá fegyvereket és egyéb harci rendszereket. Ez azért érdekes, mert a Belbiztonsági Hivatalnak nincs háborús feladata, és intézkedési jogköre csupán az USA határain belülre érvényes. Levelében a százados gyakorlatilag Hitlerhez hasonlította Obamat, a DHS-t pedig a náci SA és SS-hez.

A Belbiztonsági Hivatalra már többen felfigyeltek a korábbi években, viszont most, hogy az elnök (meg akik a szálakat mozgatják) igyekszik lefegyverezni a népet, pont amikor a gazdasági összeomlás fenyeget, világosan mutatja, hogy a fasiszta amerikai állam megvalósulni készül.

/pg/

https://www.facebook.com/notes/terry-michael-hestilow/re-department-of-homeland-security-dhs-and-that-agencies-preparation-for-war-aga/10151339181433869

Megjegyzések