A pénzhatalmi világlit nagyon komoly problémával néz szembe Szíriában


.... ugyanis a csatatéren igen csak rosszul szerepel, azaz leszerepelt. 

A Közel-kelet feletti hegemónia megszerzése, a tervük szerint, több fázison keresztül ment át eddig, kezdve az Ottomán Birodalom feldarabolásától, egészen napjainkig, s amelyben Izraelnek kulcs szerepe van, gyakorlatilag egy előretolt katonai helyőrség formájában. Aki ezt fikázza az antiszemita.

A demokráci terjesztése címén különféle módszerekkel döntögetik meg az olyan nemzeteket, amik az elit szemében veszélyesek lehetnek, vagy nem akarnak behódolni, vagy valamilyen úton, módon ki akarják magukat húzni az ellenőrzés alól. Szíria kiváló vezetője, Al-Asszad, az előző kategóriába tartozik, s mint ahogyan a neve is mutatja, oroszlán módján áll ellen az elit zsoldos hiénáknak Damaszkusz kapujában.

 Az, hogy megszerezzék az energiaforrások feletti irányítást, el kell jutniuk Teheránig, több várost érintve, de most Damaszkuszban bukásra állnak, ami ha végleges, akkor az Új Világrendnek annyi –kész, befellegzett. Szóval nagy az aggodalom és a kapkodás.

 Azért mert vesztésre állnak, a cionisták bepróbálkoztak azzal a váddal, hogy Szíria vegyi-fegyverekkel írtja a lakosságot. Ezzel akarták kierőszakolni a nyugattól az azonnal katonai intervenciót. Igen ám, de most már ott vannak az ruszkik is és a sárgák is, ami arra ösztönzi a nyugati technokrata stratégákat, hogy kétszer is meggondolják a katonai opció lépését.

Az elit körökben nagy vita folyik, hogy most mi legyen, hiszen a rejtett háború kudarcra van ítélve, --nem olyan egyszerű, ahogyan gondolták. Vannak olyan vélemények, hogy még az iráni választások előtt megakarják dönteni Asszad kormányát, ugyanis ideje lenne már áttérni Iránra -szirít az idő.

Innen megjósolhatatlan, hogy hogyan alakulnak a dolgok. Némi katonai mozgolódás van: Jordánia határába, nem kevés, 20 000 amerikai katonát küldtek, Patriot rakétákat áttelepítették az öbölből szintén Szíriával szembe. Azért mondják mindig, hogy minden opció az asztalukon van és a legutolsó a katonai, mert nem akarnak idő előtt összetűzésbe kerülni Oroszországgal és Kínával. Őket későbbre szánják.

Egy biztos, hogy az eliten belül vannak, akik már most kirobbantanának egy irtózatos nagy háborút ....azt nem tudni, hogy ennek a kliknek mekkora hatása lesz az eseményekre? A mi szempontunkból szerintem max csak annyit tapasztalhatunk, hogy a mindent elborító háború akkor nem most, hanem pár évvel később robban ki.

Megjegyzések