Háború a nemzetek ellen.Mianmar: hatalmas mészárlás folyik az országban, mecsetek lángolnak, ölik a muzulmánokat a felbujtott buddhisták és a média, valamint az ENSZ hallgat mint a sír, csak úgy mint Bahreni zavargásokról, ahová semmiféle nyugati beavatkozás sem történik, hiszen a bahreini király a cionisták haverköréhez tartozik, így a lakosság ellen indított öldöklés szentesítve van -azt lehet. A szaúdi csapatok megszállták az országot és gyilkolják a felkelőket, amerikai pénzből. Erről hallgatott Obama, az EU, az ENSZ, a Pápa és az egész cionista világsajtó, és hallgatnak a most zajló burmai etnikai tisztogatásról is. Hallgatás bele egyezés -szokták mondani.

Szíriáról meg tudjuk, hogy Asszad nem akar cionizálódni, úgy mint a szomszédai és jókora büntetést róttak ki rá. Ez, és a burmai eset összefüggésben áll a nyugat imperialista globális uralmi törekvéseivel, és az sem véletlen, hogy Obama látogatása után beáll a káosz. Amelyik ország nem hajlandó behódolni ott garantált a káosz. És még nincs vége...


...most folyik Szíria áttérítése, aztán jön Irán, utána Kína és Oroszország, mindegyikre készen állnak az átalakító tervek, így -látva a képességeket- garantált egy globális termonukleáris háború.

A cionizmusnak mint eszköznek első számú küldetése elpusztítani az iszlámot....végül önmagát. Már most folyik a globális háború. Ne tévesszen meg a hangereje, ami várhatóan felfog erősödni. Csak nézd meg: a gazdasági és pénzügyi érdekek egyre inkább sérülnek a nyugat jelen rendszere a tönk szélén; a fegyverkezés és a harckészültség egyre csak nő -készülnek az összecsapásra.


Megjegyzések