Épülő világkormány: Szabadkereskedelmi tárgyalásokat kezd az EU és az USA

 Ezt David Cameron Rothschild/cionista/300Biz. brit miniszterelnök jelentette be a nyolc vezető ipari hatalom (G8) észak-írországi csúcstalálkozójának első, hétfői munkanapján.

Cameron - aki Barack Obama amerikai elnökkel, José Manuel Barrosóval (300Biz), az Európai Bizottság elnökével és Herman Van Rompuy (Rothschild/cionista, aki nyíltan beszélt a világkormány megalakulásáról, nézd meg itt) -jel, az Európai Tanács elnökével közösen tartott sajtóértekezletén jelentette be a tárgyalások megkezdését - közölte: a transzatlanti szabadkereskedelmi megállapodás évente 100 milliárd fontnak megfelelő - 118 milliárd euró - többletjövedelmet jelent az uniós gazdaságnak és 80 milliárd fontot - 125 milliárd dollárt - az amerikai gazdaságnak.

Ennyi a magyar hír, pedig ez nagyon fontos hiszen ezzel az Új Világrend célja teljesedik, lappangva. Ezt úgy adják be nekünk, mint ha ennek örülni kellene, minth ez a szabad-kereskedelmi egyezmény valami k...a jó dolog lenne, mintha ettől rendbe jönne majd a világ. Hát nem....ezek az egyezménynek csak az elit számára fognak kedvezni. Az elit célja a szabad-kereskedelem, a szabad-rablás, a helyi érdekek semmibevétele ... éljenek a mega-vállalatok, legyenek a gazdagok még gazdagabbak, a szegények meg még szegényebbek; ne legyen se növekedés, se termelés ott, ahol nem akarják.


Nézdmeg az idevonatkozó részt a "Végjáték" c. dok.filmből:....3:10-től nézni

Megjegyzések