Mohamed Murszi a Rothschild Zionist NWO báb támogatja a Szíria légterében létrehozandó repüléstilalmi zónát


A cionisták mindig azt sugallják nekünk mintha a tetteiket a józan ész diktálná, ...mintha a szabadság, egyenlősség és igazság  lenne a vezércsillaguk. Az a legnagyobb baj, hogy vannak akik ezt meg bekajolják.

Cionista fogalmazásban Szíria - Már korábban megszületett az amerikai döntés a felkelők felfegyverzéséről

 A szíriai felkelők felfegyverzéséről már hetekkel ezelőtt megszületett a döntés a washingtoni kormányban, azok a bizonyítékok, amelyek szerint a kormányhadsereg vegyi fegyvert vetett be, csak igazolást adtak ehhez - közölték amerikai tisztségviselők a The Washington Post szombati jelentése szerint.

A felkelők felfegyverzéséről szóló vita már több mint egy éve folyt a kormányzat berkein belül. Azt latolgatták, hogy megéri-e a kettős kockázat: egyrészt az Egyesült Államok belefolyik egy újabb háborúba, másrészt hogy amerikai fegyverek kerülnek a felkelőkhöz tartozó szélsőséges csoportok kezébe
Barack Obama amerikai elnök politikai tanácsadói azzal az érvvel ellenezték a fegyverszállítást, hogy az Egyesült Államok akarata ellenére túlságosan belesodródhat a konfliktusba, a katonai vezetők pedig azzal, hogy a szállítás túl kockázatos és költséges. A külügyminisztérium tisztségviselői viszont azzal az érvvel támasztották alá a szállítás szükségességét, hogy Szíria és térsége káoszba süllyed, ha az Egyesült Államok nem cselekszik.
Amikor a polgárháborúban áprilisban a Bassár el-Aszad szíriai elnökhöz hű erők kerekedtek felül, Obama utasította beosztottait, hogy kezdjék el tervezni, milyen fegyvereket küldjenek a felkelőknek - írta a The Washington Post meg nem nevezett tisztségviselőkre hivatkozva.

Megjegyzések