Netanjahu újabb holokausztról beszél, s fenyegeti Iránt. A tábornokok háborúra készülnek

Miután lemészárolták a lengyel vezérkart, a cionista rezsim elnöke az immáron cionista országban előadást tartott arról, hogy bizony ha elakarjuk kerülni a második világháború alatti 6 millió zsidó ismételt lemészárlását, akkor Iránt meg kell állítani.

A félelmetes perzsák még a választások után sem fognak felhagyni az atomprogrammal és mikor megszerzik a bombát, Izraelre fognak támadni ...ezt nem hagyjuk -mondta Netanyhau. 
http://news.yahoo.com/israeli-pm-warns-another-holocaust-iran-171548761.html

Irant még azzal is megvádolták, hogy egy egész nukleáris bomba arzenál megépítésen faradozik, évi 30 bomba szerintük a cél.

Az alábbi propaganda videó jól mutatja a dolog állását.Aztán egy fontos esemény is történt a Central Parkban, ugyanis Izrael Napokat tartottak, ahol Bolton ENSZ nagykövet  Irán ellen buzdította  a tömeget. "Izraelből nagy veszély közeleg". "Véget kell vetnünk az iráni ügynek". "Izraelnek ki kell állnia, s nem szabad felni!!!!"Israel Tuday - Amerikai és Izraeli tábornokok kidolgozták egy Irán elleni támadás forgatókönyvét  http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/23883/Default.aspx

  
Cartwright-Yadlin dokumentumkén ismert anyagban az áll, hogy Irán nem fog felhagyni a bomba gyártással, ezert sajnos, fajdalmukra, de ha nem megy másképp, megelőző csapást kell alkalmazni, ami még mindig kevésbé rossz, minthogy békén hagynók Iránt.

Azt mondja - mély vágyat éreznek, hogy elkerüljenek egy újabb háborút, de muszáj cselekedniük....na mondom, ez szép.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Jo kis vilaghaborut forralnak a cionistak,ahol lessz holokauszt de nem zsidonak,hanem mas fajoknak..de ha tuleljuk akkor a vilag haragja a zsidokon csattan majd..de nem kellene mert ahogy a Rotschildok miatt is a masodik vilaghaboru idejen az artatlan zsidosagon csattant az ostor..De Rotschildeknak ez kapora is jott,ez alltal a holokauszt alltal most zsarolhatja a fel vilagot..De a baj hogy mindenki a zsidot latja a cionistaban..es van koztuk kulonbseg..Most a cionistakat kell kirtani mielott ezek teszik a vilaggal ugyanezt..
Hegedűs Ákos üzenete…
Jol latod a dolgokat. ,de a kapóra jött dolgot is direkt így tervezték