Nostradamus megjósolta a nyugat és Irán közötti háborút.

 Az iszlám jövőbeni térhódításának megakadályozásán dolgozik az Elit 

 

Washington pénteken úgy döntött, hogy nyíltan belép a szíriai háborúba, és felfegyverzi a terroristákat, akik ellen harcol jelenleg Afganisztánban. Azt mondják, csapatokat nem küldenek, de a szomszédban Jordániában ezrével állanak készen egy katonai intervencióra várva.

Most fegyveres intervenció, később feljebb fognak kapcsolni, legalábbis a tendencia ezt mutatja.
 De minden esetben minden lépést valamilyen vélt esemény előzi meg, hogy a mélyebb beavatkozást jobban ellehessen adni a közvélemény számára...biztos, hogy lesz valami, hiszen a háború egyre eszkalálódik, ezt ők is tudják, mi is tudhatjuk, mert megírják.

Nagyon érdekes momentum az is, hogy Irán jelenléte a nemzetköziek mellett szintén egyre erősebb Szíriában. A legújabb jelentés szerint még 4000 iráni katona érkezik Izrael szomszédságába, miután a választások lezajlottak.

  A perzsa új elnököt, Haszan Rohant, egyesek mérsékeltnek mondják, mások reformistának, attól függ hol olvassunk róla. A magyar média a reformisták turbános támogatottjaként említi, de ha megnézzük az izraeli véleményt, akkor láthatjuk, hogy nekik teljesen mindegy ki az elnök, mert a valódi vezér valójában most is Khamenei Ajatollah, így a nukleáris politika nem fog változni. 

Úgy néz ki, hogy Szíriában inkább Irán ellen háborúznak -írja a dubai múltheti jelentés, s nem is csak úgy néz ki, hanem valójában erről is van szó, és ezt tudják a perzsák is. Ezért is küldhettek erősítést Asszadnak, mert ha Damaszkusz elbukik, azt Teherán is megsínyli.

Izrael Irán térhódítását látja a mozgósításban, ami nem is hülyeség szerintem, mert ezt Nostradamus is megjövendölte. 
Nostradamusról több dokumentumfilm is készült, az újak nem igazán jók, de a 70'-esek figyelemreméltóak hiszen már akkor arról beszéltek, ami most van kialakulóban. Korábban azt hittem ezek a filmek valami Irán ellenes propaganda anyagok, de nem. Nostredamus tényleg beszélt arról, hogy Irán "fordul, s betör" Európába. 

Az Illuminati szerintem jól ismeri ezeket a jósverseket, szóval tudja mi a helyzet Iránnal, de azt mondjuk nem értem, hogyha ismerik ezeket a jóslatokat, s miért ne ismernék, akkor vajon azokat forgatókönyvnek tekintik és kihasználják mint eszközt, vagy pedig arról van szó, hogy pont a jóslat megvalósulását szeretnék megakadályozni. Valószínű, hogy az utóbbiról van szó. Minden esetre érdekes ezen elgondolkodni. Mellesleg megemlíteném, hogy Albert Pike három világháborús tervében az iszlám elpusztítását vizionálta....

Ezen kutatásaim útján most más fényben tűnik fel előttem Irán ártatlannak tűnő magatartása..most már én is úgy vélem, hogy az iszlám világ központjában valami nagyra készülnek.

Pár napja csináltam erről egy kis videót A jóslatok Fekete Pál könyvéből vannak, amit 1984-ben írta és nagyon érdekesnek találtam. Nem tiszta az, hogy mi hogy van a sorrenddel -háború - béke - háború, de elképzelhető, hogy sajna ezek a fázisok ismétlik egymást, váltják egymást, amíg a világ világ.
Ezek ellenére úgy velem, a nagy globális háború után egy aranykor következik, egy jó hosszú boldog világ....de egyszer mindennek vége. Főleg itt a Kali-korszakban a béke nagyon ritka dolog. Az is biztosra kivehető, hogy az iszlám Európát is elborítja majd...de végül kiűzik őket e földről egy másik háború során.

Megjegyzések