"Török nyár": vajon ez is a cionista világelit műve lenne?


A "török nyár" olyan lehet, mint az „arab tavasz”. A világstratégák célja a közel-kelet teljes átrendezése; a régió beolvasztása az épülő új világrendbe; és aki ezeket akadályozná, azt eltávolítani a Nagy Sakktábláról. Véleményem szerint Erdogan elnök annak ellenére, hogy az Elit embere, valami oknál fogva mégis mennie kellene, ahogyan Mubaraknak is.

Erdogán elnök ellen vonult a nép. Egyesek szerint azért, mert elegük van a kormány Szíria ellenes politikájából ...nos nem tudom...lehet ez is egy népmozgató tényező, de nem kizárt, hogy akár az elit keze is közrejátszhat a felforgatásban, amire számos példa van.

Emlékezzünk csak, az "arab tavasz" is egy fentről elindított lázongás volt, amely során Mubarak egyiptomi elnököt elzavarták (Kissinger akkor azt mondta, hogy ez csak a dráma első felvonásának az első jelenete).
Erdogánt szerintem ugyan így a pénzuralmi világelit le akarja lökni, vagy legalábbis rá akar ijeszteni, mert nem hajlandó mindent megtenni a cionisták érdekében. Gondolom nem ment bele a Szíria elleni szendvics szerű háborúba, s nem engedi, hogy Izrael használja a török bázisokat egy esetleges Irán elleni támadáshoz...számos oka lehet.

Az emberekben komoly feszültség uralkodik és ez könnyen eszközzé válhat a világstratégák számára. Van egy videó Erdogán felszólalásáról, ami azért lehet érdekes, mert ha most is ilyen hozzáállása van a dolgokhoz, akkor bizony a fenti okfejtésem helytálló. http://www.youtube.com/watch?v=jmB0ecBkIZk


Törökország részvétele a Szíria elleni összeesküvésben csak feltételesen módban jelent meg a Brookings Institite dokumentumában, s úgy néz ki a "ha"-ból már inkább nem lett....de majd meglátjuk.

Minden estre óvatosnak kell lenni minden politikai megmozdulásokkal, a szolidaritás meg szép dolog, de látjuk, hogy semmi sem az, aminek látszik. A felszínen látjuk a közvetlen okot, de érteni kell a mélyebb okokat. Minden esetre Erdogan elnök helyzete nem egyszerű. Én várnék egy kicsit a dolgokkal, a távolról való szemlélést ajánlanám, mert ha mint mondtam igazak a feltevéseim és az Elit tényleg ki akarja rúgni, akkor jobb, ha Erdogan elnök mard. Várjunk és lássunk.

Megjegyzések