Zombi világháború: Az Illuminati Hollywood újabb üzenete a szórakozni vágyó tömeg számára.

 Alex Jons egyik műsorában leleplezi a "Z világháború" és a "Superman" c. film üzenetét, amit itt https://www.youtube.com/watch?v=OeEHpHvCDdc nézhetsz meg és a következőkről van szó:


Azt tudjuk, hogy Hollywood Illuminati kézben van és gyakran valamilyen okból (azt mondják, hogy valamiféle etikai kódexszel is rendelkeznek), ezen keresztül kommunikálnak a világgal, hogy mit és hogyan képzelnek el velünk kapcsolatban, de erről már korábban posztoltam is a prediktív programozás címén, amelyben néhány példát is felhoztam https://www.facebook.com/photo.php?fbid=462581240484193&set=a.227181714024148.54636.209377139137939&type=1&theater

 A WWZ is pont egy ilyen jelzéssel bír, vagyis egy teljesen anti-humánus, emberellenes szellemiséggel van átitatva: mi vagyunk a világ problémája és rövidesen mennünk kell, akár egy nagy katasztrófa során, de nem kell félni mert az ENSZ megmenti a világot. 

Az első pár másodpercében a legújabb WWZ előzetesnek, egy fiatal kislány kérdezi, „Apu, mi az a statárium?”, ahogy az a háttérben szól a TV-ben. Ahogy ez egyértelmű, a film igazi motivációja hogy a megfelelő propagandát adja az ENSZ maszkjában tetszelgő világdiktatúra kialakításához.
Alex Jones és csapata rakta össze a videót ami megmutatja a filmben használt propaganda eszközöket, amik arra szolgálnak hogy megszoktassák az emberekkel az átmenetet a világrendben, egy esetleges biológiai támadás esetén.
Sokan vitatkoznak, hogy ez csak egy „film” ami nem jelent semmit, és hogy megítéljük a statárium említése miatt, de bárki meg tudja mondani még alap műveltséggel is hogy filmnek a propagandista hatása a célcsoportokon szándékos és az amerikai népesség kondicionálását szolgálja.
„We talk about end of humanity!”

A Supermanos filmben vannak pozitívumok, de sokan az S-es ruhát viselő színészben is az Antikrisztus karakterét vélik felfedezni, aki gyanúsan a Megváltó szerepében tetszeleg.

Nos bizonyára sokféle oldalról lehetne elemezni a szórakoztató ipar új gyártmányait, de azt hiszem ennyi elég is.

Megjegyzések