Erdogán török ME beszólásai Izraelnek nem valódiak


Erdogan török miniszterelnök kedden azzal vádolta meg Izraelt, hogy köze van Mohamed Murszi egyiptomi elnök eltávolításához, s hogy Törökországnak bizonyítékai is vannak erre.https://www.facebook.com/aranykorhajnalan

Nos ez így mind szép 
dolog, csak az a baj, hogy Erdogan az Elit embere...védelem alatt áll. A török tüntetés bebizonyíthatta előttünk, hogy ha ez nem így lenne, akkor már rég valami sarokban csücsülne. ...török ország Izraelre együttműködve tőr Szíriára, részt vesz a provokációkban északról....
Továbbá arra is vannak bizonyítékaink, hogy Törökországot kripto-zsidók alapították, pontosabban egy sabbadista Mustafa Kemal Atatürk, és most is valahogyan a vezetés kapcsolatban áll ezzel az Illumináti szörnyeteggel.

Érdemes utánanézni, kik voltak az ifjú törökök, miért kellett felbomlasztani az Ottomán Birodalmat, kiknek volt útjában és miért. Ezekre a kérdésekre Drábik tolmácsolásában elolvasható "Az örvénylés" c. könyvben.

No a lényeg az, hogy Erdogan ezzel a beszólásával csak azt éri el, hogy a muzulmán világ csak még dühösebbé válik a cionista rezsimre, ami szintén ennek az Illumináti szörnynek a kreálmánya.

Erdogánnak lehet igaza abban, hogy Izrael áll a bomlasztás mögött, de az Illuminátinak meg az a célja, hogy a cionista rezsimmel szemben felsorakoztassa az ellenpólust, ami annak elpusztítására tőr. London érdeke ez, Izrael valódi székhelye.

Egyiptommal, --előzőleg ezt le is írtam-- az a terv, hogy szélsőségeseket akarnak kormány élre juttatni....van egy ilyen gyanúm, .... Mubarak, nyugatbarát volt, Murszi szintén cionista barát volt és pont ez volt vele baj....ez London érdeke.

A muzulmán világ felforgatása folyik, több helyszínen egyidejűleg...Jement a múltkor kihagytam: a terrorizmus elleni háború címén Jement az elmúlt hetekben rendesen megszórták az amerikai drónok és főleg civil áldozatok vannak, nem terroristák.

Ezzel a hamis terror elleni hadjárattal, valójában a terrorizmust élesztik fel, hiszen a muzulmán lakosság nagyon dühös márhttp://www.youtube.com/watch?v=3ggA0pr1kxg. ...

és ebben a hangulatban jön Erdogán, aki újjal mutogat Izraelre....Ők voltak! Izrael meg már nagyon várja a feléje száguldó rakétákat. nem hiába az újabb és újabb Vaskupola rendszerek, amiket közeben folyamatosan tesztelnek Gáza bevonásával. Ne feledjük: Izrael is csak egy eszköz

Valahol mélyen mindenki érzi, hogy közeleg a leszámolás ideje, ezeket az ellentéteket valahogyan fel kell oldani. 

Megjegyzések