Jelentés: Irán támadást tervez az Egyesült Államok ellen a katonai beavatkozás esetére.Az amik elkaptak egy síitáknak küldött üzenetet az Iráni Forradalmi Gárdától, amelyben utasították őket, hogyha Obamáék megindítják a kis háborújukat, akkor megtorlásul vegyék kezelésbe az iraki létesítményeiket. Ezt a hírt több nyugati lap is megjelenítette.

A lényeg, hogy az Elit pont erre játszik. Irán miatt van ez az egész. Az elmúlt években különféle okok miatt nem tudták megtámadni ill. nem tudták rábírni, hogy mutasson agresszív magatartást…ez a játék már évek óta megy. Erről írtam is már egy bejegyzést, amit itt olvasható, a címe „Melyik útvezet Perzsiába”.

Közvetlenül nem tudják megtámadni, mert akkor már nyílt agresszornak tűnnének fel a teljes nyilvánosság előtt, ami ma már egyáltalán nem menne le az emberek torkán, de egy ilyen körmönfontabb mód, amit Szíri körül csapnak már szinte tökéletes lehetőség, hogy kiugrasszák a perzsákat…és a nyugat így is maradhat az ártatlanság álcájában. Nagyon vigyáznak, hogy ez ne sérüljön.

(Az nem érdekes, hogy az alternatív oldalak ezt leleplezik…igazából ez nem számít. Ami fővonalnak megmarad a hatalma, ez tartja bezárva az emberiséget…a mainstream média.)

Az Elit most teljesíti be terveit, amiket már hosszú idők óta nem tudott megvalósítani. Semmi nem állhat az útjukba....csak Isten.

Megjegyzések