Oroszország és Kína ismét kiterjedt hadgyakorlatba kezdett

Oroszország és Kína közös hadgyakorlata legutóbb június elején került sor a Japán-tengeren, amiről azt mondják, hogy addig az volt a legnagyobb. A mostani katonai műveletek főleg Ázsiában és Európában lesznek, amelyen több tízezer katona vesz részt. A Pentagon eközben közelről szemléli a fejleményeket.

Eközben a NATO szintén kiterjedt hadgyakorlatba kezd majd novemberben, hivatalosan azért, mert aggódnak az orosz katonai terjeszkedés miatt, de valójában az az igazság, hogy a NATO nem éppen védekező jelleggel teszi ezt, habár erről próbálják meggyőzni az embereket.

Ezekből a mozgolódásokból jól látható, hogy a világ háborúra készül, mert mindkét fél a nyugati és a keleti tengely jól tudja, hogy a jelen pillanatban a világot ismét fel kell osztani egymás között, mert a jövő azé, aki az energiafiorásokat őrzi, valamint azé, aki birtokolja az új világvalutát, ami majd a dollárt cseréli le. Ez jelenti az Új Világrend kezdetét. Eljön az idő, amikor meg kell vívniuk a világ domináns irányítójának címéért...ezt ők is tuják. Tudják, hogy a diplomácia csak elodázza ezt a nagy eseményt, amelyet régi módszerekkel kell lejátszani, másképp nem lehet, hiszen ennek az ügynek a megvitatása nem "asztaltéma".

Megjegyzések