Közel-Kelet...növelik a "csapásszámot"

Most Washington ill. Obama a Pentagont utasítva kiterjesztette a közel-kelet elleni katonai támadás lehetőségeit...már légicsapások is tervben vannak, ezekkel itt...bombázókkal B-2, B-52, B-1A nyugati illumináti hadseregét az USAF-t, az US Navy-t, a francia haditengerészetet és légierőjét és egyéb NATO csapatokat is be szeretnék vonni a katonai intervencióba -írja a HAARETZ cionista lap.

Hogy mit hazudnak az így már több mint 50 célpontokról és azok megtámadásának céljáról az teljesen mindegy...keményen odavágnak. Azt írják, csak 60 napról lesz szó, s lehet, hogy ez elég a világ romba döntéséhez....talán ebben nem hazudtak.

Az is mindegy, hogy a nemzetközi véleményezés mit határoz Szíria ügyében, mert nem ia akarják, hogy véleményezzék, amikor nincs is beleszólásuk az ügybe...gondolok itt a G20 tagjaira.

Most megjelent egy korai jelentés a kongresszus szavazási előrejelzéséről, amivel azt hirdetik, hogy úgy néz ki nemmel fognak szavazni a politikusok....nos én megnéztem az ábrát...hát ebből hogyan következtették ki ezt nem tudom, ...nagyon bizonytalan, nem is érte volna meg egy cikket, nagyon hézagos és manipulatív.

Sokan Szíráról beszélnek, Szíria elleni támadásról pedig nem is erről van szó...ez csak ürügy. A fő cél kiugrasztani Iránt, Kínát és Oroszországot. Iránt csak egy ilyen provokációval lehet rábírni, hogy agresszorrá váljon, csak úgy mint a többiek. A nyugat soha nem fog nyilvánosan agresszorrá válni, ezért is kell a demokrácia mögé bújtatott szavazós cirkusz...így nem látszik a valódi imperialista természete...megmarad mint az igazságos és korrekt kép...(.és nyugi mert még mindig ez a kép dominál az alternatív oldalak ellenére). Az agresszor majd lesz Irán, Kína meg a többi....Izrael meg a szegény áldozat, akinek már megint át kell élni a bibliai borzalmakat. 

Az is lehet, hogy már a jövőre gyúrnak....a katasztrófáért majd nem lehet hibáztatni senkit, csakis kollektív bűnöst lehetne előrángatni: a demokratikus döntéshozást, s ezzel lejáratják a demokráciát....rámutatnak annak gyengeségére...megdumáljak a világot, hogy jobb ha egyetlen karhatalom uralkodik a világ felett. Olyan Equilibrium világot akarnak.Leghamarabb hétfőn lesz szavazás és szerintem mindegy mi lesz az eredmény, csak formaiság úgy is. Évek óta tervezik, már tavaly meg akarták lépni, de elcsúsztak és most pánikolnak...s hogy elfognak-e bukni...nos..szerintem még nem. Még kitombolják magukat, s majd azután, de már biztosan....

#DEPKAfile katonai hírszerzés szerint Kína hadihajóival, 1000 tengerészgyalogossal a fedélzetén, titokban már régen #Szíria mellett várakozik. Ez a kínai haditengerészet történelmének legjelentősebb felvonultatása a térségben.


Az Egyesült Államok evakuálja a személyzetet Bejrútból és Törökországból


A DEPKAfile jelentése szerint az amerkai nagykövet személyzetét dolgozókat és azok családját elszállítják a veszélyzónából még mielőtt a katonai offenzíva egkezdődik. Továbbá felszólították az utazókat, hogy most kerüljék Libanont.


Megjegyzések