Majdnem atombomba robbant Dél-Karolinában, hogy elindítsák a háborújukat
Az elmúlt hetekben nagyon súlyos dologról rántották le a leplet: egy magas szintű forrásból kiszivárogtatták, hogy egy nukleáris robbanófejet szállítottak titokban Texas légibázisról D-Karolinába. Ez a jelentés megjelent az infowars.com munkatársak oldalán, külön műsort is készítettek erről.

Majd az eltűnt nukleáris fegyverről szóló jelentés megjelenésének ugyanazon napján azonnal kirúgtak egy később még egy nukleáris fegyverekért felelős top főparancsnokot, ami nem nagyon fordult még elő, másik furcsa dolog az időzítés.

Ezek után egy megdöbbentő dolog történt: Lindsei Graham szenátor bejelentette, hogyha nem támadják meg Szíriát, akkor ....a terroristák nukleáris bombát fognak robbantani D-Karolinában...sokaknak leesett az álla mikor ezt meghallották.http://youtu.be/RDEzRTnFXzM
Aztán Obama kirúgott még öt magas beosztású embert a katonaságtól, erre sincs példa. itt van erről egy összefoglalóhttp://www.youtube.com/watch?v=HnYX4WlqfJg&feature=c4-overview&list=UUvsye7V9psc-APX6wV1twLg

Feltételezhetően egy hamis zászlós terrortámadás hiúsulhatott meg és erről alig tudunk.
Nagyon elszántak, hogy elérjék céljukat , megteremtsék a káoszt, s lehet, hogy legutóbbi próbálkozásuk nem volt eredményes, a labda azért még náluk van.


Megjegyzések

Unknown üzenete…
Szevasztok!

Senkiben se legyen kétség, hogy ennek az értelemszerzői nem valósítják meg ha akarják, persze nem ők - ha nem mondjuk adnak egy félkegyelműnek 10 milliót akivel megtetetik . Na LÁTJ---Á TO K -- O T ! EZ-----ÉRT!
LÉGY É B E R állandóan - figyelj és véd önmagad - magod - MERT A PUSZTÍTÓ - PUSZTÍT!

id. Kiss László