A kormányok hazudnak a gazdasági adatokat illetően. Pont az ellenkezője történik....egyre nő a válság

Spanyolországban egyre nő a munkanélküliek száma, http://www.youtube.com/watch?v=5LCtGvW6Nd4 közben arról szövegelnek, hogy nő a gazdaság és minden javulni fog ...és és 2056-ra embert küldünk a Marsra...és 2100 ra már megoldjuk a halál problémáját ...igeeeen 
...a dél-európai országok mind egyre nagyobb problémákkal küzdenek és most már Németországot is utol érte a gazdasági süllyedés, ahol folyamatosan csökken az ipari termelése kb 2%-kal hivatalosan, valamint nő a munkanélküliség is és a szegénység is, ami 13 millió embert fenyeget....és folytathatnak ezek mind jelek, hogy semmiféle javulás sincs a gazdaságban, akik ezt mondják azok hazudnak, vagy becsapták őket/magukat.

Brüsszel és a tagországok kormánya mind hú de szuper jelentéseket tesznek közzé, pedig pont az ellenkezője történik, ...ez már nem recesszió, hanem depresszió.

1929- ben is az újságokban ugyan ezeket mondogatták "minden szuper" , "szárnyal a piac"

Magyarország is rendesen manipulálják az adatokat, hazudnak jobbra balra....rengeteg a részmunka és a közmunka...ezekkel próbálják javítani a képet, főleg választások előtt, de ezek ellenére nő a munkanélküliség.

A közmunkások száma a tél folyamán tovább emelkedik, ami statisztikailag javítja a foglalkoztatottságot.
A GKI azzal számol, hogy a munkanélküliségi ráta az idén 10,2 százalék, jövőre 10,7 százalék lesz. a sok... meg beveszi az Orbán hazugságokat

Nő munkanélküliség Romániában és Szlovákiában...A nyilvántartott munkanélküliek száma ez év szeptemberében Szlovákiában augusztushoz viszonyítva 0,14% százalékponttal 13,84%-ra nőtt.

Rekord magas a munkanélküliek száma Olaszországban, Szeptemberben 12,5 százalékra emelkedett a munkanélküliek aránya Olaszországban. Tíz fiatalból legalább nyolc nem dolgozik történelmi mélypontra (16,1 százalékra) csökkent a fiatalok foglalkoztatási aránya.

Horvátországban továbbra is igen magas a munkanélküliek aránya és ezzel párhuzamosan a társadalom fokozatos elszegényedése is kimutatható. A fiatalok különösen rossz helyzetben vannak.

Majdnem húsz éve nem volt ilyen magas a munkanélküliség Franciaországban. Ezzel jelenleg közel hárommillió aktív, munkaképes francia nem dolgozik.

Nő a munkanélküliség Ausztriában Az osztrák számítási módszer szerinti munkanélküliség mutató – amelybe az átképzésben részt vevő állástalanokat is beleszámítják – 7,4 százalékos volt októberben a szeptemberi 6,9 százalék és a tavaly októberi 6,7 százalék után. ...

nem tudom, hogy kihagytam-e valamit

Megjegyzések