Putyin végzett a NATO rakéta paktummal, a hadsereg háborúra készülAz orosz honvédelmi minisztérium kiadott egy jelentést mely szerint négy NATO F-16-os vadászgép zaklatta a II-20 felderítő harcgépet a Fekete-tenger felett, miközben az egyik szokásos napi küldetését végezte. A Kremlben úgy gondolják, hogy ez megtorlás lehetett azért, mert Putyin hirtelen felmondta a NATO-val kötött rakétavédelmi programról szóló együttműködési paktumot.

A jelentés megjelent az Oroszország Hangjában  Putyinnak elfogyott a türelme, ugyanis a NATO pofátlanul terjeszkedik…most is új romániai rakétarendszert épít.

A brit védelmi minisztérium úgy látja Putyin a béke ellen lépett, vagyis az Egyesült államok és a NATO szövetségesek ellen intézkedik, hogy megmutassa a nyugat számára, hogy erővel fogja megtorolni a Nyugat imperialista őrültségét.

 A jelentés arról is ír, hogy Putyin nagyszabású hadgyakorlatot rendelt el a múlt hét szerdán, amely során négy nukleáris rakétát lőtt ki, amit az amerikai hírszerzés aggódva szemlélt. Két interkontinentális ballisztikus rakétát és két tengeralattjáró romboló ballisztikus rakétát teszteltek.


Putyin „felkészült egy háborúra” áll a jelentésben. A rakétateszt mellett két Tupoljev Tu-160-as stratégiai nukleáris bombázót is próbálgatnak, amik jelenleg Dél-Amerikában vannak bevetésen, úgy vélik ez üzenet az USA-nak.


Korábbi bejegyzésemben írtam, hogy nem csak Moszkva aggódik Wahington-London hadigépezte miatt, hanem Peking is, aki hadihajót küldött Hawaii-hoz és pár napja elsőként bemutatta a világ előtt nukleáris csapásmérő képességeit, valamint nukleáris tengeralattjáró új szuper flottáját, ami egy válasz a Dél-kínai tengeren való haderő kiépítésre.


A másik dolog amit aggódva szemlél Moszkva  hogy Obama nagyméretű tisztogatást tartott a katonaságban, ugyanis sorra rúgta ki a magbeosztású tábornokokat, tiszteket –legutóbb Eric Tilley parancsnokot a Japánban lévő legnagyobb amerikai bázisról. Patrick Brady nyugalmazott vezérőrnagy szerint mindenkit elküldtek, akiről úgy gondolják, hogy nem képes parancsot teljesíteni és nincs bennük a győzni akarás. 


Megjegyzések

Unknown üzenete…
HUUUUUU....
Névtelen üzenete…
Hajrá Putyin!
Névtelen üzenete…
ne zavarjon hogy a NATO tagjai vagyunk......
Névtelen üzenete…
nem lesz gyoztes ebben, ugye tudod?
ghjghjgj üzenete…
Az addig rendben is van h a NATO tagjai vagyunk (de minek) de nagy eséllyel nem sokáig mivel ha a Jobbik kerül hatalomra nem adok 1 évet és se NATO se EU :D Amúgy is amit Amerika művel mostanság az már mindennek a teteje! Itt most nem a 9/11-re, az irak "ópiumföld"hárborúa meg Snowden ügyre gondolok mivel az nyílt titok volt idáig is az NSA meg a CIA ugyan úgy lehallgatja a telefonokat a jövőben is mint régen tették ezt sok sok évvel ezelőtt na de nem is ez a lényeg.Hanem az, hogy ha realista szemmel nézzük a dolgokat kurva nagy eséllyel Oroszország mellé fogunk állni egy esetleges háborúban mivel sokkalta nagyobb a hadereje mint Amerikának, csak ezt sok ember nem ismeri be mivel mennek az azt olvastam/hallottam, hogy Amerikának ennyi és ennyi anyahajója, neutron bombája, vadászgépe stb.stb. van.Csak abba nem gondolnak bele, hogy Amerikáról elég "sokat" tudunk de az Oroszokról hááátt.......nekik van annyi eszük, hogy nem jelentik be előre mivel is fognak támadni!További szép estét! :)
Unknown üzenete…
Akarhogy nezem a tortenelmet....akarmelyik orszag szivozott Oroszorszaggal mindegyik veszitett.
Akkor mi a biztositeka annak, hogy most, ebbben az esetben, USA nyerni fog??
Termeszetesen SEMMI. Az Oroszok elveszitenek 2-3 millio embert....meg sem erzik...mar hozzaszoktak....ellenben ha Amerika veszitene el 2-3 millio embert az egesz orszag osszeomlana, mert olyan meg soha nem fordult elo...Szerintem ezt az amerikai "okosfejek" is nagyon jol tudjak...tehat NEM lesz haboru...