A mai amerikai tőzsde képe kísértetiesen hasonlít az 1929-es időszakra

A garfikon a Dow Jones Industrial Indexét ábrázolja, összevetve a mostanit az 1928 -1929 közötti időszakkal és döbbenetesen hasonló. A törés 1929 január 14. -én következett be. Ha a két éve tartó párhuzam még két hónapig is marad, akkor komoly gondok lehetnek. Vajon 2014 jan. 14.-e lesz a NAGY összeomlás....hát majd meglátjuk....addig is gyönyörködjenek a képben.


Szerintem azért hasonló a két folyamat, mert ugyanazok és ugyanúgy működik, működtetik a világot...semmi nem változott és az eredmény is meg lesz. Végső soron az egész most működő rendszer össze fog omlani, ez matematikai törvényszerűség. A kérdés csak az, hogy mikor. Hogy jövőre lehet. Minden esetre a folyamat már régen megkezdődött, csak a kormány próbálják hazugságaikkal leplezni a bajt, mesterségesen javítják a képet, de egy nap majd mindenki felébred.

Nagyon érdekes képet mutat az elmúlt évek pénzügyi lufik sorozatos kidurranásai, ami 2000 óta kétszer is megtörtént, s sok elemző biztosra veszi, a jelekből ítélve, hogy ez meg fog ismétlődni. ...és sokkal nagyobbat fog szólni, mint a 2008-as. ..de ezt mar a "Tőzsdecápák2" -ben is ismertették a tényállast.  

A válságnak nemhogy nincs vége...hohooo...az igazi el se kezdődött ...még a nagyja hátravan. Talpra áll a gazdaság, és a rend? ...a büdös fenét...ja majd egyszer, de nem ennek az istentelen tolvaj civilizációnak a kedvéért. Hamarosan lehúzzuk a rolót.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Jók ezek a cikkek.
Miért nem kommentelnek itt az emberek?
Hegedűs Ákos üzenete…
jó ég tudja ...nincs gondolat...pedig érdekelne
Névtelen üzenete…
Mindenképpen háborús eseményeket gondolsz a jövőben, anath?
Mi lenne a célja egy újabb háborúnak?
Hegedűs Ákos üzenete…
Mindenképpen, igen, ugyanis 3000 éve nincs béke, ezért a háború gondolata szinte magától érthetődő, logikus dolog...nem olyan meglepő és elképzelhetetlen jövőkép....sokkal reálisabb mint ha arról beszélnék, hogy béke jön. A cél mint mindig is volt az elmúlt háborúknak...pénz és hatalom, pusztítás sem utolsó cél. a népesség lecsökkentése...sok célja lehet.
Névtelen üzenete…
FIUK!!!!! haboru,penz hatalom! Es megint a kisemberek szivnak. Azok akik mindezt letrehozzak szep csendben valahol a Hawii-on meghuzzak magukat. Lehet haboru akkor is a kisember sziv es mindig. Mindig, MINDIG!!!!!!!!!