Oroszország nukleáris csapással fenyegette meg az Egyesült ÁllamokatMoszkva hivatalosan is bejelentette dec. 11.-én, hogy nukleáris fegyvereket is bevetne, válaszcsapásként, hogy megsemmisítse a NATO nyugat-európai rakétarendszereit, ha azok már túl nagy veszélyt jelentenek, s megtámadják az országot. Az Egyesült Államok "globális csapás" programja nagyon előrehaladott és erre reagálni kell. 

Az orosz min.elnök helyettes Rogozin megüzente, hogy nem fognak habozni: konvencionális fegyverekre, nukleáris fegyverekkel fognak válaszolni. Úgy két éve Medvegyev elnök mondott hasonlót, de az nem volt hivatalos (valami konferencián volt), de ez nálam lecsapta a biztosítékot, mert ilyen kemény hangot még nem ütött meg az orosz vezetés. 

Sokan azt hiszik, hogy USA és Oroszország partner, szövetséges és igen politikai és diplomáciai szinten ez igaz, DE stratégiai-katonai ill. a valóságban NEM partnerek. Betartják a nemzetközi protokollt és ennyi. Mint ahogyan hivatalosan a Fehér ház ill. a Kongresszus körében nem ismeretes a Kína elleni hadmozdulat, de az Elit körében, a Pentagonban igen. Egy dolog, amit mondanak és más az, amit tesznek és az utóbbi a lényeg.  

Putyin korábban elrendelte a katonai bázisok újranyitását északon, 
”Szakértőink tudják, hogy az amerikai rakéták a Barents-tengerről 15 perc alatt elérik Moszkvát. A felvetések ellenére mi nem akarunk soha belebonyolódni egy globális konfliktusba, főleg nem az USA-val. Ezért mindent el kell követni, hogy együttműködő partnerek legyünk az aggodalmak ellenére. De a nukleáris tengeralattjárók ott vannak, és rakétákat szállítanak.” –mondta Putyin.  

Elrendelte a fegyverkezés felgyorsítását, 40 új interkontinentális ballisztikus rakétát fognak beállítani jövőre. A hidegháború óta nem látott katonai fejlesztéseket hajtanak végre Oroszország szerte; rakétavédelmi rendszerek épülnek délen és nyugaton a NATO fenyegetés miatt. A #NATO nem #Irán ellen készül európai terjeszkedésével, hanem Oroszország ellen és ezt Moszkva is tudja és az Egyesült Államok katonai vezetése szintén, ami nem feltétlenül azonos a kormánnyal.

Oroszország a nyáron (vissza lehet nézni) tartotta a hidegháború óta a legnagyobb hadgyakorlatát, amely során két bombázóval gyakorolt egy #USA elleni csapást is.

Ezek után a NATO szintén a hidegháború óta a legnagyobb hadgyakorlatába kezdett Lengyelországban, ahol egy elképzelt ország elleni csapást szimuláltak. ezrekről már írtunk korábban https://www.facebook.com/aranykorhajnalan

Oroszország és Kína elfordul a dollár használatától, folyamatosan épül ki a keleti tengely, egy nagyon nagy ellensúly a nyugat számára ...és az elkövetkezendő idő arról fog szólni, hogy a mérleg melyik oldalára billen a világ rendje. Kié lesznek az energiaforrások? Ki lesz a világ ura? Mert erről van szó: vagyon és hatalom. Az ostoba démonokat csak ez érdekli és ezek érdekében bármeddig elmennek, csak saját magukra gondolnak, minden más szempont másodlagos.  

A nukleáris fenyegetettség légköre a mi istentelenségünkkel fokozódik. 
A valódi oka a feszültségnek az, hogy nagyon komoly pénzügyi és gazdasági nehézségek adódtak Kínában, Japánban (itt a legdurvább a helyzet), a Brit Birodalomban, tehát az USA-ban is és EU-ban is. A pénzügyi spekulációkkal felfújt lufi hamarosan kidurran, a dollár haldoklik és kell egy új világpénz, de melyik...most ez a kérdés....

Jelenleg hatalmas méretű valutaháború folyik, mint már többször is a történelem során, amely háborúhoz vezetett és most sem lesz másképp.

Csak az ostobák hiszik azt, hogy többé már nem lesznek nagy-nagy háborúk....meg azt, hogy a fegyverkezés, az atombombák elterjedése elrettentő hatású, s majd ez hozza el a békét ...ilyenkor a fejemet fogom....micsoda baromság ez..ezeket a démonikus Elit adja be az emberek agyába....ha így gondolkodsz, akkor tudhatod, hogy agy-mosott vagy. 

Nem, nem nem!!!! bármilyen furcsa, a fegyverkezés, a nukleáris fegyverek fejlesztése, az elrettentő hadmozdulatok, magatartások a jelen civilizációnk pusztulásának esélyét növelik....nem fordítva.

A jelen civilizáció nem ismeri a béke képletét, amelyről a szentírások beszélnek, nem tudják megoldani a problémákat, csak növelni és szaporítani képesek azokat. Gyógyír híján a világban a fűtőhatású fegyverkezések miatt egyre magasabbra és magasabbra szökik a láz, míg végül a test elpusztul...

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Aranykor hajnalán: http://www.youtube.com/watch?v=po1GUcxSqyo
manko üzenete…
Bár így történne! :)