Harmadik világháború: Kína részletes katonai tervet készít, hogy bekebelezze a Dél-kínai-tenger szigeteit.


Kína hirtelenjében megkezdte a katonai lépéseket annak érdekében, hogy erőszakkal megszerezze magának a Dél-kínai-tenger egyes szigeteit, amit állítólag illegálisan birtokol az amerikai szövetségese Fülöp-szigetek -írja a kínai qianzhan.com, amit a Kína Daily Mail fordított le.http://chinadailymail.com/2014/01/11/chinese-troops-to-seize-zhongye-island-back-from-the-philippines-in-2014/&usg=ALkJrhirv1pUQa-I5CbJP8uXjQ2-xv-2PQ

https://www.facebook.com/aranykorhajnalan

A Fülöp-szigetek arrogáns katonai jelenléte a kérdéses szigeteknél, amely mostanában is egyre nő, felbőszíti Kínát. 

Azt írja a lenti cikk: kínai szakértők részletes katonai tervet készítenek, hogy a haditengerészet és légierő bevonásával visszaszerezzék Zhongye szigetet úgy, hogy a "csata" a régióban maradjon. Vagyis Peking nem támadná a Fülöp-szigeteket, de a jogtalanul birtokba vett térséget annál inkább.

Úgy vélem hamarosan megindul az offenzíva, s persze az energiaforrásokért folyik majd a harc... eddig csak szájalás volt. Kína tavaly óta folyamatosan mutogatta a muszkliját, minden bizonnyal figyelemmel kísérte az olvasó, és itt van tessék. S majd meglátjuk, hogy ez a "csata" mennyire marad a térségben.

Ez van délen, de ez lesz majd a Japánnal határos területeken is, ugyanis Japán pofátlanul bejelentette, hogy 280 szigetet államosít, happol el Kína elől. Japán és Kína között már idén is volt egy incidens.


Ez egy nagyon komoly fejlemény!!!!!
Megjegyzések