Bizonyíthatóan Washington keze van az ukrajnai zavargások kialakulásában. Így szerez a Nyugat területet Oroszország ellen iráyuló rakétái számára

Az előző bejegyzésben tárgyalt nyilvánosságra hozott telefonbeszélgetés, amely Victoria Nuland amerikai államtitkárnő és a kijevi amerikai nagykövet  Geoffrey Pyatt között folyt- egyértelműen bizonyítja, hogy Ukrajna elszakítása az oroszokról a nyugat egyik legfőbb célja, amiért bármit megtesznek.

Arról beszélgetnek, hogy Washington kit tegyen meg Ukrajna következő kormányfőjévé. Nuland Isten által felhatalmazottnak képzeli magát, hogy kiválaszthatja a megfelelő embert Ukrajna élére.

A felvételt újra hallgatva kb. egy hónap után(!), nagyon érdekes dolgot vehetünk ki. A felvételen hallani, hogy Klicskót kell megtenni elnökhelyettesnek. Van, amikor csak KLICS-ként becézik. A másik meg a miniszterelnök személye: Arszenij Jacenuk, akit meg YATS-ként becéznek a Yatseniuk után.


Ne felejtsük el, hogy a felvételt február 2.-án hozták nyilvánosságra és láthatjuk a fejlemények a tervek szerint haladnak.

Halhatjuk, hogy Janukovics fejét akarják...elakarják távolítani, pedig ő nem diktátor, demokratikusan volt megválasztva, mégis mennie kell, mert a Soros-Illuminati-ENSZ bankárdinasztia így akarja.

A nyugat magasról szarik, hogy milyen eszközzel törlik el egy ország rendszerét...ha vér hull, akkor az még jobb....ezek gonosz sátánista pszichopaták.

Amit a médiában pofáznak az egy hatalmas színház

https://www.youtube.com/watch?v=CL_GShyGv3o


Korábban írtam.........

Egy felvett anyag arról tanúskodik, hogy Washington irányítja és kelti az ukrajnai forrongásokat.

Nuland eléggé agresszív hangon közli, hogy „Fuck the EU“, ugyanis az EU nagyon gyengén kezeli az ügyet, Ukrajna bekebelezését.
Az Illumináti vezette Obama kormány-rezsim rettentően ideges hiszen az orosz nukleáris rakéták ellen védtelenné válik, ha nem sikerül bekebelezni Ukrajnát.

A Nyugat Illuminati sárkány sorra dönti meg a számára veszélyt jelentő országokat ill. azokat, amelyek a nagy terv útjában állnak. Mint Irán, de Irán előtt úgy néz ki még el kell simítaniuk pár stratégiai pontot, amik később egy nagy konfliktus idején jól jöhetnek.

A mostani tárgyalásokkal csak az időt húzzák, de hamarosan ismét katonai csapással fogják fenyegetni Szíriát és Iránt.


http://www.zerohedge.com/news/2014-02-06/fuck-eu-us-state-department-blasts-europe-revealed-alleged-mastermind-behind-ukraine


Megjegyzések