Ukrajnai harcok: a nyugat proxy háborúja Oroszország ellen

Nézzük Ukrajnát, hogy a szerencsétlen tüntetők miért őrjöngenek, mi van Kijevben ... A lényeget már leírtam. A Nyugat káoszt szít Ukrajnában, hogy Kijev elszakadjon Oroszországtól...ez főleg a NATO munkálkodásának eredménye, célja.
https://www.facebook.com/aranykorhajnalan 


A kormány nagyon jól döntött, hogy nem csatlakozik az EU-hoz hiszen nem akarnak a görögök sorsára jutni, de a láthatatlan kezek ezt a döntés lázongással vétózzák meg. 

Miért? A nyugati pénz és korporációs oligarchia nem hagyja veszni, amit megszerezhet magának, ha kell háborúkat és zavargásokat, forradalmat robbant ki.

Harc folyik kérem a területért, persze próbálják sima belpolitikai zavargásoknak feltüntetni, de ez bizony geopolitikai érdekek miatt robbant ki.....A NATO-nak micsoda nyereség lenne, ha Urajna teljesen nyugat párti lenne, ha Kijev csatlakozna a szervezethez, jó kis stratégiai állás lenne az Oroszország elleni harcban. Rakétaállásokat lehetne telepíteni, mint Romániában

Az illluminati a dolláralapú világbirodalmat akarja mesterségesen fenntartani és ennek érdekében minden ország kormányát arra próbál rávenni, hogy használják ezt a pénzrendszert, a nyugatot szolgálják, ne a ruszkikat, se pedig a sárgákat. Jelenleg nagy hadjáratot folytat ezért Washington, ami most az alelnök személyében terjeszti az igét Ázsiában, és ennek a folyamata az ukrajnai forrongás.

Jelenleg ez a Brit Birodalmi struktúra a Rothschild világrend, ami alá az Egyesült Államok is tartozik, kétségbeesetten kapkod a rendszer egyben tartásáért, a dollár fenntartásáért, ezért a központi bankok elkezdték rontani a valuta értékét a jüannal szemben...ez a valutaháború. Háború folyik a jövőért. Hadban állnak az oroszokkal és hadban állnak Kínával. 

A háborút egyenlőre a népeken keresztül vívják a következő stádiumban bábállamokon keresztül... Irán, Izrael, Szaúd-aráiba, D-Korea, Fülöp-szigetek, Vietnam, India, Pakisztán...ezek mind Kína vagy a Brit Birodalom bábjai....azután meg már közvetlenül egymással. Mindkét Elit nagyon szeretné ha nem kellene közvetlenül összecsapni, hiszen tök felesleges. Az Elitnek meg amúgy sincs hadereje, mindent csak eszközként használ, tehát közvetlen háborúról nem is beszélhetünk.

"...az orosz külügy jól tudja, hogy háborúban állunk..."-mondja Ivasova orosz tábornok.
A NATO/USA bevetésre készül Ukrajnába. Szíriában szintén orosz ellenes megmozdulás történik. "Jelenleg infó. háború folyik és ez után lesznek szárazföldi, tengeri és légi bevetések is."

miért történik ez?
"...Az egész nyugati pénzrendszer az összeomlás szélén"

Ezek a folyamatok egyértelmű tények

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
.. teljesen egyetértek!!!