Ukrajna után ki lesz a következő?

Tegnap azon gondolkodtam, hogy Oroszország meggyengítése érdekében melyik ország lesz a következő, ahol Ukrajnához és Szíriához hasonlóan az "ellenzék" fellázad a kormány ellen. 


Azt már tudjuk, hogy ezt a színes forradalmat a Nyugat Globalistái kezdték és támogatták mindennel, lázították a birka népet, hamis ígéretekkel...nagy nézegetések lesznek, nem is értem, hisz semmi okuk sincs örülni. A lakosság helyzete egyre rosszabb lesz. Az IMF nem az a szervezet, aki éppen segíti a szerencsétlen országokat.

Az is elképesztő, ahogyan a médiában felfestik az okokat, de nem csoda, hiszen a mi kormányunk is a Globalistáknak nyal, ez is Nyugat, az igazságot nem mondják el. Nem mondják el, hogy ez egy IMF/NATO puccs volt. Nem tudom, hogy Ukrajnában hányan értik ezt. Remélem sokan...egyébként Ukrajnából sokan jöttek az oldalamra 

Nem mondják el, hogy valójában a Nyugat proxy háborút indított Oroszország ellen....oroszok tudják, hogy ez így van, tudják, hogy sarokba akarják őket szorítani.

A II vh. kezdetén a náci Németország tette ugyan ezt. Most is így van. Ugyanis az EU, az Németország. Hitler örömében ugrálna, ha látná, hogy micsoda Birodalmat építenek az Ő mintájára...no a lényeg, hogy a történelem ismétlődik, a média meg próbálja ezt elfedni.

Susan Rich amerikai nagykövet figyelmeztette Moszkvát, hogy ne próbáljon beavatkozni Ukrajnába, hogy mentse nemzeti érdekeltségeit, köztük a haditengerészeti kikötőjét Szevasztopolt. Szíriában a Tartusz kikötő, itt meg a fekete-tengeri kikötő elvesztésének veszélye áll fenn. Mindkettő nagy veszteség lenne Putyinéknak.

Szóval már mások is tovább gondolták ezt a Nagy Medve sarokba szorításának következő lehetséges lépését. Az egyik cikk Fehéroroszországot jelölte meg. Figyeljünk, mert Washington Belarusz Köztársaságot Európa utolsó diktatúrájaként jellemezte. Jelenleg Lukasenko áll az ország élén, már jó ideje, hatalmas tömeg áll mögötte, nagy a támogatottsága és pechére oroszbarát. Ő lesz a következő?
http://hu.wikipedia.org/wiki/Feh%C3%A9roroszorsz%C3%A1g


Mind mondtam, Oroszország hamarosan úgy körbezárják, hogy nem tud mást tenni, minthogy beveti haderejét. Hideg vagy meleg, de háború van már javában. Ez már az...teljesen mindegy hányadik...sokadik. 100 éve is volt egy, most a hatalmasságok megismételnék. A lényeg, hogy a helyzet folyamatosan romlik...ezt ne felejtsük, ne bízzunk a kormányok szövegelésében, készüljünk és reménykedjünk, de ne áltassuk magunkat.

Megjegyzések