Obama kiakarja robbantani a háborút

Obama megüzente Oroszországnak, hogy meglesz az ára annak ha betör Ukrajnába....mégis itt mire gondolt ez a szerencsétlen..ennek elmentek otthonról!!!..mi van???? ez termonukleáris háborút akar vagy mit? Most komolyan!!!!!

Egy aktivista a LaRouchéktól megkérdezte Obamát a beszéd után, hogy Mr elnök úr! Mondana valamit Amerika és Oroszország közötti nukleáris háború tervéről? Na erre meg jött a szöveg, hogy "maga meg mi a fenéről beszél, az kicsoda hátul...én nem tudok ilyenről...nem tudom, hogy maga miket olvas. Itt a videó erről a kis összetűzésről
http://youtu.be/r6GAgM00MWUObama: nem marad válasz nélkül egy krími orosz beavatkozás...eszhülye
A DEBKAfile katonai hírszerzés hírül adta, hogy szombaton titokban az USA Földközi-tenger hatodik flottakörzete magas riadókészültséget rendelt el. 

A USS Taylor Frigate és a radarrendszerrel ellátott USS Mount Whitney jelen pillanatban a Fekete-tenger nyugati felén hajózik, szemben a Szevasztopolban állomásozó orosz hadihajókkal. 

Közben az orosz erők lecsaptak egy katonai településre Krím nyugati részén, így minden orosz kézre került a félszigeten.


Megkezdte rendkívüli ülését szombaton Moszkvában az orosz parlament felsőháza. Vlagyimir Putyin orosz elnök nem sokkal korábban a felsőház jóváhagyását kérte ahhoz ahhoz, hogy fegyveres erőt alkalmazhasson Ukrajnában és megis kapta a jóváhagyást

Moszkva nem hajlandó konzultálni 

Orosz deszanthajó futott be Feodoszija kikötőjébe

A dél-krími Feodoszija kereskedelmi kikötőjébe szombaton befutott a Zubr orosz deszant hajó, amely nem tartozik a Szevasztopolban állomásozó orosz Fekete-tengeri Flotta kötelékébe - jelentette helyi forrásokra hivatkozva a liga.novosztyi ukrán hírportál. Szemtanúk arról számoltak be, hogy a légpárnás hajó azonosító jelzések nélkül érkezett a kikötőbe.


Klicsko az ukrán hadsereg általános mozgósítását követeli

Az ukrán hadsereg "általános mozgósításának" elrendelését szorgalmazta szombaton Vitalij Klicsko ellenzéki vezető, miután az orosz parlament jóváhagyta fegyveres erők alkalmazását Ukrajnában. Az UDAR (Ütés) nevű ukrán ellenzéki párt vezetője Kijevben kiadott közleményében arra hívta fel a parlamentet, hogy szólítsa fel az ukrán vezérkari parancsnokot a hadsereg "teljes mozgósításának" elrendelésére "az Ukrajna elleni orosz agresszió kezdetét követően".

Az orosz parlament felsőháza szombati rendkívüli ülésén egyhangúlag jóváhagyta Vlagyimir Putyin államfő kérelmét, hogy Oroszország fegyveres erőt alkalmazhasson Ukrajnában.

Orosz felsőház megkérte Vlagyimir Putyint, hogy hívja vissza a nagykövetet az Egyesült Államokból

Megjegyzések