Hogyan fog reagálni a Nyugat a keleti tengely erősödésére? 12000 amerikai katona érkezik az izraeli-jordán hadgyakorlatra.


A világ lassan, de biztosan változik. Itt Nyugaton az Elit és az általa irányított média annyira nem szeret ezzel szembesülni, s ennek érdekében próbálják bagatellizálni az orosz- kínai-iráni trió gazdasági és biztonsági szinten történő egyre mérvadóbb kapcsolatát, ami által az amerikai dollár jelentősége süllyed, így a Nyugat kezdi elveszíteni hegemóniáját, ami miatt rettentően aggódik.

Mit tud csinálni a Nyugat Illuminati Rothschild bankárkaszt, amikor látja, hogy izomzata az USA meggyengülni látszik és az egypólusú Új Világrendben szakadás történik?

Bombázni!


Más nem tehet. Egy ideje elkezdte e tevékenységét szerte a világban. A Közel-Keleten és most nagyon rá álltak Afrika energialelőhelyekben gazdag területeire.

Mali, Nigeria, Közép-Afrika, Szomália, Szudán, és most Csád. Mindenhol erősödik a Kína befektetés. Egyik nap találkoznak az ország nagyjai a kínai képviselettel, s másnap terroristák özönlik el a falvakat, gyújtogatnak, fosztogatnak....lányokat rabolnak, akiket megment az amerikai, francia katonák....ja a szüzességüktől.

A Nyugat magasról leszarja az eltűnt afrikai lányokat, nekik olaj kell, a többi csak idióta mese.
ENSZ békefenntartók Szomáliában....nevetséges....Afrika kincsei kell, amikre Kínának is fáj a foga, de ez már sok, s ezért a háború most a fekete-kontinensen. Tiszta sor, semmi extra.

Európában építik rakétarendszereket és a bombázók bázisait. A Közel-Keletre ömlik a fegyver és a haderő.

Jelenleg az Egyesült Államok a valaha legnagyobb közel-keleti hadgyakorlatát rendezi két párhuzamos helyen összehangolt módon egy háborús helyzetet szimulál Izraelben és Jordániában -írja az izraeli katonai hírszerzés.


Jordán- Izraeli-amerikai hadgyakorlaton 6000 amerikai katona vesz részt vasárnappal kezdődően.

Egy Izraeli-amerikai hadgyakorlat szintén 6000 katonával már megkezdődött, ami alatt a légvédelmi rendszereket tesztelik rakétatámadást szimulálva.

Két amerikai hadihajó dokkolt Izrael partjainál a fedélzetükön Aegis rendszerekkel. Aqabába, Jordániába szintén érkezik egy nagy szárazföldi csapat.

A szíriai háború még tart és úgy mondják, hogy Asszad nyerésre áll. Ez megmagyarázza a készültséget a térségben.

A Hezbollah haderejét szerdán előretolta a szír határhoz, miközben egy igen komoly harc dúl a Golan- fennsík Quneitra városáért, ahonnan a terroristákat nyomja vissza a szír hadsereg. Ezalatt az izraeli és a jordán csapatok is a határaikhoz nyomultak harcra készen, ha esetleg a háború átterjed a háborúsdit játszók területeire, s véleményem szerint ez is a cél: a Nagy Közel-Keleti Háború.

A célja Iránt háborúba rángatni, elfoglalni Teheránt, és Kínát földre kényszeríteni. Végül is működhet, de mit fognak tenni Oroszországgal? Ezen komolyan törhetik a fejüket, de szépen lassan kristályosodik a helyzet.


Megjegyzések

hangszoros üzenete…
Erre megy a rúgózás! http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/07/albert-pike-harom-vilaghaboruja-1871.htmlA parazitáknak nem számit a gazdatest Beáldozák saját népüket is! Pl.http://tet.network.hu/blog/tet_klub_hirei/ideje-megtudniizraelkina.blog.hu/2012/02/26/ideje_hogy_a_zsidok_es_a_magyarok_is_megtudjak
hangszoros üzenete…
Elöző linkcimet törölték. Ez nyilik még: http://tet.network.hu/blog/tet_klub_hirei/ideje-megtudni