Dr. Paul Crage Roberts: Készen állsz egy nukleáris háborúra? Washington úgy gondolja, hogy megnyerhet egy ilyen háborút és már tervezi az „első csapást” Oroszország és Kína ellen.Washington féltve őrzi a világ feletti hegemóniáját, ezért a keleti nagytestvérek elleni háborúra készül. A tervek messze előrehaladott stádiumban vannak. 

Az Egyesült Államok, hogy megfeleljen az új katonai doktrínájának, ABM rakétarendszerek kiépítésén ügyködik K-Európában, főleg Lengyelországban, ahová most Obama is látogatást tett és a következőket mondta:
"Növelni fogjuk az amerikai katonák és a légierő egységeinek számát, folyamatosan körforgásban tartva őket a közép- és kelet-európai szövetséges országokban. És fokozzuk az együttműködést olyan országokkal is mint Ukrajna, Moldova és Grúzia, saját védelmük érdekében. 
Felkérem a kongresszust, hogy hagyjon jóvá 1 milliárd dollárt, így támogatva ezt az erőfeszítést, amely erőteljes kifejezője lesz Amerika elkötelezettségének a NATO-szövetségesek iránt – fogalmazott az amerikai elnök.
Mi a válasz erre az orosz félnek: 

Annak kapcsán, hogy a NATO aktivizálja tevékenységét Oroszország nyugati határai közelében, és az ukajnai események miatt döntés született az OF Fegyveres Erői átszervezéséről, hogy ezzel növeljék a csapatok mobilitását ebben és más stratégiai irányokban - mondta kedden újságírók előtt Vlagyimir Komojedov az Állami Duma Védelmi Bizottságának elnöke. 
Elmondása szerint arról van szó, hogy minden közegben növelni fogják a hadi potenciált – a világűrben, a szárazföldön, a tengeren.
„Úgy véljük, hogy most a fegyveres erőknek készen kell állniuk, hogy gyorsan reagáljanak az új fenyegetésekre az egész orosz határ mentén, Kalinyingrádtól Kamcsatkáig” – mondta Komojedov.
Teljes szöveg: 
http://hungarian.ruvr.ru/2014_06_04/273158434/
Washington hivatalosan az Irán ICBM rakétái miatt aggódik, és ezért telepíti az ABM rakétarendszereket, de tudjuk, hogy ez nevetséges, gyerekes érv.

Minden értelmes ember látja és az oroszok is tudják, hogy a céljuk egy háború megnyerése, s hiszi a Nyugat, hogy egy ilyen nukleáris tűzpárbaj után győztesen kerülnek majd ki. Ebben vetett bizalmuk, hitük növeli a nukleáris háború lehetőségét.

Lengyelország vélhetően most írta alá Európa lakosságának halálos ítéletét.USA pár év alatt elkészül a védelmi pajzs rendszerek kiépítésével és akkor megindulhat az első csapás hadműveletei, de vajon Kína vagy Oroszország megvárja ezt..?

Részletekért ide:
http://www.paulcraigroberts.org/2014/06/03/ready-nuclear-war-paul-craig-roberts/

Itt van egy figyelemreméltó írás, amely arról szól, hogy az Illuminati elit mostanra már úgy véli és képesnek érzi magát, hogy megnyerheti a nukleáris háborút és ennek érdekében folyatni kell a pl. rakétarendszerek telepítését Európa szerte, s kőrbe Oroszország és Kína körül.

Ez az első csapás terve, nem egy elmélet vagy valami titkos dolog. Az RT oldala közelről foglakozik a témával és készített is egy riportot erről, ami alább látható is.


A téma azzal kezdi, hogy a Gladio NATO titkos emberiei merényleteket követnek el azok ellen, akik nem hajlandóak úgy táncolni, ahogyan Washington fütyül...

Aztán jön a csillagháborús tervek.

A lényeg, hogy Putyinék egészen másképpen látják a Nyugat lépéseit, s értik, hogy háború készül ellenük. Érdemes figyelemmel kísérni az RT-t, mert abból látni, hogyan vélekednek Putyinék.
Még ezeket nézzétek meg:Obama háborúval fenyegeti Oroszországot és KínátAmerika és Oroszország ballisztikus rakétáit teszteli

Megjegyzések