Milyen terv állhat az iraki válság mögött?

Az ISIS terroristák propaganda videójához hollywoodi filmtechnikákat alkalmaztak. Ezek a terroristák a világ leggazdagabb terroristái, de honnan van pénz? Honnan van fegyver? Kitől?
Olvastunk, vagy hallottunk már olyat, hogy a háború során az egymás ellen harcoló két oldalt egy harmadik segítette. Egyesek szerint most is így áll a dolog.
Ezt jó lenne ha elolvasnák: http://www.wnd.com/2014/06/officials-u-s-trained-isis-at-secret-base-in-jordan/#FbVf4WaKP8OLX3j4.99

Az USA nem fog odavágni nekik szerintem...egyenlőre. Most még hagyják őket egy kicsit gyilkolászni, pusztítani, erőszakoskodni, robbantgatni és amikor már elég nagy a káosz és már Teherán falait döngetik, talán akkor, de nem ez a cél...

Ezek az erőszakos harcosok, akiket Jordániában képeztek ki 2012-óta és most keltek életre, az NWO harcosai. Eszközként használják őket terveik megvalósításához, szerintem a Közel-Kelet lángra lobbantásához.

Az egész térség balkanizálták. Az összes országot szépen belevonják ebbe a káoszba, főleg szerintem Iránt. A NATO és az USA haderők nem fognak belebonyolódni nagyon a kis regionális háborúkba, mert a nagy frontokra készülnek Európában és a Csendes-óceánon.

Szóval a Síitákat és a szunnitákat szépen egymásnak eresztették és majd meglátjuk mi jön ki ebből. Szerintem szépen legyengítik egymást annyira, hogy pl Irán kénytelen megadnia magát, s behódol, így Kína elveszti a forrásait, az is meggyengül; most gyengítik Oroszországot az ukrajnai válsággal a gázszállítás ügyén.

Egyre több válsággóc formálódik, még ezek szépen egymásba érnek és kész a baj.

Szóval itt párhuzamosan folyó hadműveletek sora folyik. Egybe kellene látni a dolgokat és ebben segít ez az oldal.


A Nyugat/Arab pénzelte fegyveresek elfoglalták Irak legfontosabb olajfinomítóját. 


Megjegyzések