Miről volt szó a Bilderberg gyűlésen? Honnan lehet tudni?

Azt, hogy miről volt döntés a Bilderberg-gyűlésen, onnan lehet tudni, sejteni, hogy milyen lépéseket tettek a tanácskozás résztvevői ill. az Illuminatihoz köthető intézményei szervezetei, miután elhagyták az épületeiket.

 Ezt a logikát követi Drábik János, aki rámutat, hogy bizony Ukrajna és Oroszországról volt szó és arról, amit egy korábbi sokak által látogatott bejegyzésemben tárgyaltam, amelynek címe: Dr. Paul Crage Roberts: Készen állsz egy nukleáris háborúra? Washington úgy gondolja, hogy megnyerhet egy ilyen háborút és már tervezi az „első csapást” Oroszország és Kína ellen.

Páran nem nagyon akarták komolyra venni a témát és elméletként kezelték, nem véve a fáradtságot, hogy utána nézzenek Paul Crage Robert egykori kormányember írásainak, amiben bizonyítja, hogy az ott tárgyalt állítás vér és valóság.

Utólag itt van egy figyelemreméltó írás, amely arról szól, hogy az Illuminati elit mostanra már úgy véli és képesnek érzi magát, hogy megnyerheti a nukleáris háborút és ennek érdekében folyatni kell a pl. rakétarendszerek telepítését Európa szerte, s kőrbe Oroszország és Kína körül.

Szóval a Bilderberg a NATO tagországok biznisze, ahová Oroszország ebben a formájában végleg nem tartozik, de ezt szeretnék megváltoztatni, amire megvannak a tervek és amely érdekében a szövetségesek növelik a katonai erőiket K-Európában és a Távol-Keleten és éppen ez az, amire a Bilderberg találkozó után még inkább ráálltak.

Azóta pl.: Obama bejelentette, hogy Lengyelországba még több katonát és hadieszközöket telepítenek, aztán ugyan ezt az amerikai védelmi miniszter Chuck Hagel bejelentette csütörtökön, hogy engedélyezve van Obama kérése és támogatják az amerikai csapatok ill katonai eszközök telepítését K-Európába és a Fekete-tengerre, hadihajókat és légierőt fognak küldni Lengyelországba 

Hagel találkozott a román honvédelmi miniszterrel Mircea Dusa-val, aki egyetértett "a folyamatban lévő amerikai hajó jelenlét növelésével a terület biztonságérzet érdekében."

Még az, hogy Amerika már három B-52-es szuper-bombázóját É-Európába telepítette a hadgyakorlatokra!


Június 4.-én Britannia 25 tankot és 1000 katonát ajánl fel a NATO lengyelországi missziójának, hogy megmutassák erőiket Putyin előtt -írta a Telegraph.

Június. 6.-án a Pentagon bejelentette, hogy katonai tanácsadókat küldenek Ukrajnába és szorosabbra fogják a katonai együttműködést. 

És még figyeljük, mert felpörgetik az eseményeket! ....de nézzük mit mond Drábik úr : https://www.youtube.com/watch?v=UQV7Ehj-vvI&feature=youtu.be

Megjegyzések