A Nyugat globális káoszt akar


Húsz napja folyik az izraeli hadművelet....1043 palesztin és 42 izraeli katona halt meg eddig.
Meddig fog ez tartani. A mostani már hosszabb mint a 2008/2009-es háború.
A Nyugat aljas módon úgy tett, mintha békét akarna és eljátsszák, hogy a tűzszünet nem sikerült...nem is akarták, hogy sikerüljön.

Így bombáz az IDF
Tel-Avivban Iránra mutogatnak, hogy valójában velük harcolnak.


Többek tudják, sejtik, hogy a Nagy Háború a Közel-Keleten tőr majd ki. hát lehet...


Vagy még közelebb...


Az amerikai szenátusban éppen átszeretnének nyomni egy törvényrendeletet az "Orosz agressziót megelőző lépések" címmel, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy a Pentagon egy Oroszország elleni háborút szervezi. Erről a cikket érdemes elolvasni Paul Crage Roberts nagyon felvilágosult ember http://www.paulcraigroberts.org/2014/07/25/russia-humanity-future-paul-craig-roberts/

A másik, hogy a pentagon főember Martin Dempsey elmondta egy Biztonsági fórumon csütörtökön, hogy Ukrajna miatt fel kell készülni egy Oroszországgal való katonai konfliktusra, mint annak idején, amiért a NATO-t is létrehozták. Ugyanis szerinte Moszkva ismét hidegháborús időket idéző lépéseket tesz emiatt az Egyesült Államoknak újból vissza kell térni az akkori eszközökhöz. http://abcnews.go.com/Blotter/dempsey-us-military-dusting-off-decades-readiness-plans/story?id=24713043


Ezek mind Oroszország ellenes hadmozdulatok, mert Putyinnak nagyobb van. A Nyugat média úgy ferdít, ahogyan csak tud.

A Nyugat kezében semmiféle bizonyíték sincsen arra, hogy Oroszország fenyegetné a világot. Kérdezték is Demspsy-t egy meghallgatáson, hogy mire alapozza állításait az orosz egresszóval kapcsolatban és csak hüppögött.

Jelenpillanatban - furcsa mód- az agresszor nem Oroszország, hanem a Nyugat. Obamától kezdve, Netanjahu, Cameron, Hollande...az egész Rócsild bagázs.


Az összeomlás szélére került Nyugat magáénak akarja a világot és miközben nyomulnak előre egyre nagyobb ellenségbe ütköznek, mert bizony vannak, akik ezt nem így akarják. Ez Kína és Oroszország. 

Felesleges azon vitatkozni, hogy valójában Putyin is az NWO kiszolgálója. És ha igen? A mi szempontunkból teljesen mindegy, mert a a Nyugat és a Kelet között ennek ellenére érdekkülönbségek állnak....legalábbis úgy néz ki, de ez teljesen természetes a Kali-yugában, ahol a nézeteltérések mindennaposak, még szomszédok között is. A világpolitikában miért ne lennének? 

Valamiért Putyinék megmakacsolták magukat és nemet mondtak a Nyugatnak és ebből lett a baj és most minden oldalról megy a háború a médiában, hogy kinél van az igazság. Mi meg nézzük, hogy mi is folyik itt.

Putyin ígéretet tett, hogy Moszkva Válaszolni fog a NATO terjeszkedésérére Oroszország határában.

Azt is elmondta, hogy azok a rakétarendszerek, amiket most építenek "támadó jelleggel bírnak" és "eleme Amerika offenzív lépéseinek". 

Ezért Oroszország növelni fogja védelmi kiadásait a Krímen is.

Az RT üzeni a Nyugatnak, hogy Oroszországot nem fogják tudni megtörni ...azok az eszközök, amiket kormányok ellen vetnek be Oroszországon hatástalanok. és hasonlók .


Oroszország hangja:
Vlagyimir Putyin orosz elnök bejelentette, hogy Oroszország megfelelő választ ad arra, hogy a NATO szilárdítja Kelet-Európában tartózkodó csapatait. Az államfő ezt az orosz Biztonsági Tanács mai ülésén jelentette ki. A BT az ország szuverenitása és területi egysége kérdésében ülésezett.
Az elnök kiemelte, hogy a NATO orosz határnál kifejtett aktivitása miatt Oroszország szilárdítani fogja harci képességét, beleértve a Krím és Szevasztopol területét.
Több szakértő arra vonatkozó kommentárjára reagálva, hogy a rakétavédelem nem védelmi rendszer, Putyin kijelentette, hogy ez „az Egyesült Államok támadó védelmi rendszerének része, amelyet a perifériára helyeztek ki”.

Jelenleg Oroszország szuverenitását, ill. integritását nem fenyegeti katonai veszély. Azonban az országban nem szűnnek a helyzet destabilizálására irányuló kísérletek.
Az oroszok nem fogják megengedni, hogy itt azon forgatókönyv szerint bontakozzanak ki az események, amely szerint a Nyugat gyenge országokban cselekszik – vallja meggyőződéssel Vlagyimir Putyin. Közben Washington nemzetközi elszigeteléssel fenyegeti Moszkvát. Vajon képes-e megvalósítani fenyegetéseit a Nyugat az új nemzetközi realitások közt?
Az állami szuverenitás fogalma szétmosódik, a független politikát folytató, ill. bizonyos más országok érdekeit keresztező országokat, a nem tetsző rendszereket destabilizálják. Ehhez felhasználják az ún. virágos forradalmakat, azaz államcsínyeket – mondta az orosz elnök. Oroszország esetében az efféle forgatókönyv nem válik be – hangoztatta Vlagyimir Putyin.
– Ha visszatérni az efféle forgatókönyvekhez egészében véve, akkor ez abszolút elfogadhatatlan és kontraproduktív. Ez felborítja a mai világrendet. Vitathatatlan, hogy az Oroszországgal szemben ilyen módon alkalmazott módszerek nem válhatnak be. A belső ellentétekkel küzdő, konfliktusokba merült gyenge, tehetetlen országok esetében alkalmazható receptek nem válnak be a mi esetünkben. Az orosz honpolgárok ezt nem fogják megengedni.Moszkva szigorúan betartja a nemzetközi jognormákat és eleget tesz partnerei előtt vállalt kötelezettségeinek. Mindazonáltal Oroszország iránt egyre gyakrabban használják az ultimátumok és szankciók nyelvét. A nyugati országoknak Moszkvával ápolt viszonya – amely enélkül is nagyon bonyolult az ukrajnai válság miatt – most még nagyobb mértékben kiéleződött a malajziai Boeing katasztrófája miatt. Kijev, majd utána Washington is bejelentette, hogy a repülőgépet a donecki felkelők lőtték le orosz katonaság segítségével. A kijevi hatalmasak beszámíthatóságának problémája régóta ismeretes. De adott esetben a Nyugat magatartása furcsa: semmibe veszi még az Oroszország által előterjesztett adatokat és bármilyen vizsgálat híján Moszkvát hibáztatja a incidensben. Helyzetelemzők véleménye szerint ez csak azt bizonyítja, hogy a Boeing szerencsétlensége az amerikaiak által kiagyalt provokáció. Nem nehéz kitalálni, miért van szüksége az Egyesült Államoknak erre a játékra – mondja Oroszország belizi nagykövete, Valerij Morozov.
– Amennyiben sikerül bebizonyítani azt a verziót, hogy az orosz fél – közvetlenül vagy közvetve, a felkelők révén – vétkes, akkor az USA-nak könnyebb lesz meggyőznie Európát szigorúbb szankciók foganatosításáról.Morozov szavai szerint Vlagyimir Putyin közelmúltban rendezett latin-amerikai körútja bebizonyította, hogy adott viszonyok közt lehetetlen elszigetelni Oroszországot. Azonkívül Moszkva szoros kapcsolatokat ápol partnereivel a BRICS keretében. Vagyis teljes elszigetelés nem lesz – véli Vlagyimir Jevszejev politológus.
– Az Észak-Afrikában, Közel- és Közép-Keleten végbemenő nemzetközi folyamatok azt bizonyítják, hogy az Egyesült Államok globális uralmának időszaka végéhez ér. Ilyen körülmények közt az Egyesült Államok nem izolálhatja Oroszországot. Azonban rengeteg problémát okozhat neki.Moszkva abban bízik, hogy Oroszország jogos állami érdekeit mégis figyelembe fogják venni, és senki sem fog beavatkozni az ország belügyeibe. Azonban fel kell készülni minden eshetőségre. Vlagyimir Putyin az orosz Biztonsági Tanács ülésén kijelentette, hogy újabb lépéseket kell tenni a nemzeti gazdaság és annak pénzügyi szektora globális piacokon tapasztalható instabilitástól és a politikai rizikóktól való függőségének csökkentése érdekében.
Teljes szöveg: http://hungarian.ruvr.ru/2014_07_23/275015395/ 
 

Megjegyzések

hangszoros üzenete…
Nem ennek alapján kellene Usraelnek ténykedni! http://www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/bolcs1.htm