Az Egyesült Államok fenyegeti a világbékét: Szíria lebombázását tervezi


Chuck Hagel amerikai védelmi miniszter csütörtökön nem zárta ki annak lehetőségét, hogy az Egyesült Államok szíriai területen is csapást mérjen az Iszlám Állam (IÁ) szélsőséges szunnita szervezet erőire.Egy éve, hogy Szíriát majdnem lebombázták az állítólagos tömegpusztító fegyverek használata miatt, ami feltehetően a nyugat pénzelte terroristák műve volt és amit Asszadra kentek. Most a Nyugat újra próbálkozik, hiszen itt is beszéltünk róla, hogy oké nem lépték meg, de visszajönnek és tessék...
"Minden lehetőséget mérlegelünk" - jelentette ki egy kérdésre a Pentagon vezetője. Martin Dempsey tábornok, az amerikai vezérkari főnökök egyesített bizottságának elnöke úgy fogalmazott, hogy az IÁ feltartóztatható, de nem győzhető le anélkül, hogy a csoport ellen katonailag Szíriában is fellépnének. Hozzátette, hogy ez csak koalícióban lehetséges. Szavai szerint az IÁ elleni harcban az Egyesült Államok nincs egyedül. 
"Túlmegy mindenen, amit eddig láttunk, mindenre fel kell készülnünk" - mondta a védelmi miniszter az IÁ által képviselt terrorfenyegetéssel kapcsolatban, amely szerinte nagyobb lehet az al-Kaida által jelentett veszélynél is....na persze. 
Itt az invázió indoka: A csoport "van olyan kifinomult és olyan jól finanszírozott, mint bármely csoport, amelyet valaha is láttunk". Szavai szerint az IÁ közvetlen veszélyt jelent az amerikai érdekekre "akár Irakban, de bárhol másutt is"
Mint mondta, az IÁ nem pusztán terrorista csoport, hanem olyan erő, amely az ideológiát katonai bátorsággal párosítja. Ezzel Chuck Hagel az amerikai kormányból az eddigi legerőteljesebb vészjelzést adta le nyilvánosan a dzsihádista milíciával kapcsolatban. 
Dempsey tábornok a sátán gyermeke, úgy vélekedett, hogy az IÁ soraiban Irakban és Szíriában harcoló nagyszámú külföldi miatt - aki előbb-utóbb haza fog térni - a terrorista erő jelenleg nagyobb fenyegetést jelent a NATO déli szárnyára, mint az Egyesült Államokra. Mint mondta, erről folyamatos konzultációt folytat a szövetségesekkel. 

Ugyanazokat a hazugságokat terjesztik, mint annak idején Szaddham Irakjáról. Mindig ugyan az a módszer. Kitalálnak egy fenyegetést, hogy háborúzhassanak.
Chuck Hagel nem tért ki az IÁ által lefejezett újságíró, James Foley és más amerikai foglyok július eleji szíriai sikertelen kiszabadítási kísérletének részleteire. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy az Egyesült Államok a jövőben is mindent elkövet a túszok megmentéséért. ...ja és még több ártatlan élet kiontásáért is mindent elkövetnek.!!!!!
Én meg azt mondom, ti nyomorult washingtoni férgek, hogy ti és Israel jelentitek a legnagyobb veszélyt a világra!

Bizonyítékok vannak arról, hogy az IÁ a Nyugat kreálmánya! Ha nincs ez a Nyugati imperialista rendszer, akkor IÁ sem lenne, tehát a veszély maga a forrás...

Megjegyzések