Obamáék egy újabb háborút provokálnak, most az oroszokkal. Közvetlen invázióról beszélnek


Péntek este folytatott telefonbeszélgetést Merkel és Obama, s mindkettő úgy gondolja, hogy

provokáció az orosz humanitárius konvoj engedély nélküli behatolása Ukrajna területére.
...s persze ennek nincs sok valóság alapja. Orosz agresszióról szó sincs, csak a mi vezéreinknek az agyában tört el valami parancs szóra. Mindketten a sátán szolgálja és egyengetik az utat a következő világégés felé. Ezek a személyek jelentik a világra a legnagyobb veszélyt, no meg mi magunk, akik támogatjuk őket, akár a hallgatásunkkal.  

A médiában nő az Oroszország elleni információs háború. Felszólítják az oroszokat, hogy vonuljanak ki, vagy még több szankciók jönnek. 
Merkel és Obama szerint is ki kell vonni a konvojt az ukrán területekről, Oroszországnak el kell fogadnia azokat a  feltételeket, amelyekről korábban megegyezett Ukrajnával és a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottságával. Mindkét vezető aggódik, amiért az oroszok komoly csapat összevonásokat végeztek a határ mellett.
Kijev és a Vöröskereszt engedélye nélkül pénteken lépte át az ukrán-orosz határ az állítólagosan humanitárius segélyt szállító konvoj. A 262 kamion már elérte Luhanszk városát. Ukrajna katonai agressziónak minősítette az esetet. forrás: (MTI)
Az euronews.hu oldaláról


Részletekért ide:

http://edition.cnn.com/2014/08/22/world/europe/ukraine-crisis/index.html

Megjegyzések