Oroszországnak készül a ketrec, amiből már csak erőszakkal tud majd kitörni.Barusso, Cameron, Merkel, Hollande, Porosenko, Európa legveszélyesebb arcai, ultimátumot adtak Moszkvának, hogy ha nem áll le, akkor pár nap múlva még keményebb szankciók jönnek.

Kiterjedt, háborúról beszélnek az EU gyűlésen és elhangzott a „nukleáris háború” szó is. Ez azért érdekes, mert le is volt írva, a másik, hogy ebben a történetben a Nyugat rángatja a madzagot, a Nyugat gyújtott tüzet, s úgy rakosgatja a „felhőket”, amilyen időjárást szeretne világszínpadi elemeként.

Most az oroszoktól várnák, hogy állítsák le azt, amibe a Nyugat kergette. Álca az egész diplomatikus megoldás is, hiszen a vallásukból ismerhető, hogy a tárgyalásos megoldás csak egy átmeneti dolog. Ezt a "Tél katonája" c. filmben is elmondták nekünk.

A történelemből tudom, hogy a diplomáciai megoldások sosem voltak célravezetők, csak már mikor a felek kimerültek egy csata után.

Orbán Viktor is felszólalt az Brüsszelben: "Az én álláspontom az, hogy a szankciós politika eddig nem volt sikeres, és önbecsapás azt állítani, hogy igen, és elegendő ezt folytatni, és az majd megoldja a válságot"
Legalább ezt jól látja. A többiek ugatnak, mint a veszett kutya, s közben Lengyelország még jobban rákapcsol a fegyverkezésre. http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/az_ukran_helyzet_miatt_gyorsitjak_a_lengyel_hadsereg_fejleszteset.585764.html

Ezek eléggé aggasztó jelek. Tárgyalás, tárgyalás…közben dobálják a fáklyákat…
és itt van Putyin üzenete....

Megjegyzések