Az Iszlám Állam bemutatta "A háború lángja" c. hollywoodi propagandavideóját

Csak erős idegzetűeknek:


Tegnap este az ISIS miután a Amerikában megvitatták, hogy az ISIS ellen vonul a fél világ, felrakták ezt a kis filmet, amiben hirdeti, hogy a háború tüze hamarosan fellángol, amelyben amerikai katonák fognak elégni, ez látható a filmen is. A végén alcímként az áll, hogy "a harc csak most kezdődik" és a legvégén: "Hamarosan". Mint valami mozi trailer lenne, amit ma már könnyen elkészíthet bárki.

Tegnap arról is volt szó, hogy lehet, hogy mennek katonák Irakba, ha a légicsapások nem járnak sikerrel. Kerry pedig nagyon hosszú háborúról beszélt. De hogy ez a hosszú háború a térségben marad és nem eszkalálódik, nos azt nem tudni.
Aztán a Ház engedélyezte a szír fegyveresek katonai támogatását, ugyanis Asszad még mindig talpon és őt is el kellene távolítaniuk a terveik szerint.


Az al-Kaida terroristahálózat magrebi és jemeni szárnya felszólította kedden az Irakban vagy Szíriában harcoló összes dzsihadista csoportot, hogy egyesítsék erőiket azon országok ellen, amelyek közös hadjáratot terveznek az muzulmán világ ellen ellen.

„Egymás öldöklése helyett egyesüljetek Amerika és ördögi koalíciója ellen, amely lecsapni készül mindannyiunkra, mert Ők az igazi ellenségünk” - olvasható a két csoport közös internetes felhívásában, amely elsősorban az IÁ-nak és az al-Kaida szíriai szárnyának, az an-Nuszra Frontnak az ellentétére utal.

A felhívás a Bassár el-Aszad szíriai elnök hatalmát szintén megdönteni akaró mérsékelt szíriai ellenzéknek is szól, amelyet viszont támogatnak az Egyesült Államok és arab szövetségesei. A két al-Kaida-szárny figyelmezteti ezeket a mérsékelteket, hogy „ne hagyják magukat rászedni Amerika által, ne legyenek a bábjai”.

Végül az AQMI és az AQPA arra kéri az iraki és a szíriai szunnita törzseket, hogy „ne felejtsék el az Egyesült Államok bűneit, és ne csatlakozzanak a koalíciójához”.

Tegnap volt Amerikában a kongresszusi meghallgatás, ahol háborúért kiáltottak. A Pentagon főnöke szárazföldi csapatok bevonását sem zárta ki.

Nagyon sok az álhír a IÁ-val kapcsolatban is és mivel nagyon kusza az érdekek a bizonyos szervezetek között, s nagyon nehéz véleményt mondani. Sokan úgy gondolják, hogy pl. az IÁ alatt harcoló fegyvereseket a Nyugat pénzeli, és lehet, hogy ez így van, de maga az irányítás már nem biztos. Kicsúszhatott a dolog a kezükből és a muzulmán világ valóban egyesül és a Nyugat valóba be van szarva tőlük. Elharapódzhattak a dolgok.

Oroszország és Irán attól fél, hogy a szövetségesek az Egyesült Államokkal az élén sikereket érnek el és megsemmisítik az IÁ-t, ami után a nyugat hadereje megerősödik majd e két ország körül. A NATO több bázist hoz létre, rakétákat telepít. Oroszország még inkább körbe lesz zárva.

Oroszország erre számít és ezért megy a rakétarendszerek kiépítése az ország minden katonai régiójában. A Krímre is több katonát küldenek a NATO miatt.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Tisztelt Admin!
Mi történt az aranykorhajnalán.hu -Titkolt hírek- facebook oldalával?A főoldal is nehezen frissül tartalmában és lassan kezelhető.Valami tájékoztatást erről kaphatnánk legalább.
Hegedűs Ákos üzenete…
Erről nem tudok semmit
Névtelen üzenete…
T. Admin


Az orosz vadászgép lelövésével kapcsolatban valami érzékeny dolgot posztolhatott.
A f.bookos Aranykor hajnalán elérhetetlen azaz nem lehet nyitni.
A G00gle tárazott változata se nyitható.
Azt a G. tiltja
Érdekelne mit írhatott oda.