Szíria és a Közel-Kelet. Miért bombáznak valójában a szövetségesek?


A tegnapi napon egy történelmi pillanatnak lehettünk tanúi, mert a Nyugat Illuminati hordája egy újabb közel-keleti országban bombázott, ráadásul a legújabb fegyverekkel és gépekkel.

Sokan azt hiszik, hogy a mostani szövetségesek terroristákat vannak hajkurászni, ami lehet igaz, de szerintem csak mellékesen, hiszen már jó ideje megvan a tervük arról, hogy melyek azok az országok, amiket bizonyos időn belül ki kell iktatni. A listán szerepelő és most aktuális: Szíria.

Asszad kormányát már három éve próbálják megdönteni fizettet terroristákkal, akiket mérsékelteknek hívnék és akiknek most már hivatalosan is szállítanak fegyvereket. Ez az állítás korábban még csak blogtéma volt, de ma már mainstream.

Állítom, hogy az Egyesült Államok és a többi csatlós ország gyakorlatilag újra akarja rendezni a közel-keletet, olyan káoszt teremtve, amivel aztán bekebelezheti a térséget végleg.

 A terroristák lehet, hogy -miután évekig támogatva voltak - valóban fenyegetést jelentenek, hiszen ki tudná irányítani ezt a tömeget, minden egyes muzulmánt, s hogyan tudnák befolyásolni  a feldühödött muzulmánokat Washington vagy London, hogy nekik dolgozzanak? Az elején lehet, hogy működött, de most kötve hiszem.

Tehát, egyrészt végül is jól jött nekik azért ez a kis kalamajka és ezt tudja Moszkva is és Peking is. Tudják, hogy a Nyugat a Közel-Keleten a saját céljait kergeti és szarik a nemzetközi egyezményekre. Obama pl. nem vette figyelembe a kongresszus jóváhagyását és cézár módjára vezeti már a háborúkat. Oda fönt már nem szarakodnak.

Még egyenlőre nem tiszta, hogy hogyan szeretnék kibontakoztatni céljaikat, amibe Irán is beletartozik, hiszen Szíria után az lesz a következő. Az szövetségesek légicsapása eszkalálni fogja a helyzetet. Megoldani, nem tudják, s főleg ha nem is akarják. Ezt is tudják a keleti tengely tagjai és ezért is nézik az eseményeket távolról.

Oroszország tavaly Szíria elleni bombázást meggátolta, de idén feketelistázták az ukrajnai válságon keresztül. Szóval, amikor bedobod a dolgot, hogy hát az oroszoknak nem tetszik ez a bombázás, a tömeg úgy reagál, hogy hát .."jaj az oroszok csak ne dumáljanak, mert betörtek Ukrajnába"... ezt a gondolkodás módot is akarták elérni.

Ami ellen tavaly az utcára mentünk, ugyanazért most esedezve könyörgünk...Bombázni!

A média tökéletesen működik. A célját eléri töretlenül. és ez így is marad. Annak ellenére írok ezekről a dolgokról, mert érdekel a világ alakulása.

Egyébként érdekes, hogy Ukrajnát mintha félrerakták volna, talán mert most máshová koncentrálnak. Most Afrikában telepítenek több ezer katonát, Afrika bekebelezése érdekébe. Az ürügy megint csak egy fenyegetés, ami nagyon is valóságos és ez az Ebola, amivel annyira nem bírnak, ahogy olvasom: januárra 1 millió esetre is felkészültek lélekben. 

A válságok mindig valósak, valóban veszélyesek, csak ahogy megoldani készülnek és amit ezáltal kiakarnak hozni végeredményként az mindig más. Ez törvényszerű. Jelen pillanatban Oroszországot és Kínát akarják meggyengíteni. A teljes Közel-Kelet megszerzése nagyon fontos stratégiailag. Brzezinskinek még volt olyan terve is, hogy Kína erőforrásait úgy elzárják, hogy azok kétségbe esetten, kényszerből meginduljanak Oroszország ellen.

A mások, hogy az ukrajnai válság végül elérte célját: a NATO előrenyomult, létrehozták az egyességeket, a különleges alakulatokat, s beindultak az új bázisok létesítése, fejlesztések, katonai készülődés zajlik itthon is. Szóval ezt is megkapták. Habár Krímet elvesztették és ez nagyon fájhat nekik. 

Oroszország és az Egyesült Államok szinte egy napon beszélt arról, hogy a nukleáris fegyvereiket teljesen felújítják (az oroszok hatéves tervről írtak), amire lehet az is a válasz, hogy egy időben kezdenek rozsdásodni és már ideje a renoválásnak...leszerelésről szó sem lehet, de mindez egy időben...az kérdéseket vet fel bennem.

Majd még jelentkezem.


Megjegyzések