Oroszország: Az ukrán haderő valójában a NATO hadserege, ami nem Ukrajna érdekeit tartja szem előtt, hanem egy másik geopolitikai tervet céloz

Ukrajna katonai segítséget kért partnereitől, beleértve a NATO tagországoktól –jelentette be az ukrán NATO nagykövete Alliance Igor Dolgov

„Továbbra is együttműködünk számos országgal, beleértve a NATO tagországokkal és arra kértük őket, hogy nyújtsanak katonai segítséget abban az esetben, ha a helyzet még inkább romlana.”

Vlagyimir Putyin hétfőn közölte, hogy az ukrán hadsereg lényegében már egy külföldi sereg, a „NATO által irányított külföldi légió, ami nem Ukrajna nemzeti érdekeiért van.” Ők más geopolitikai célokat űznek, hogy megriasszák Oroszországot…”

„Végső soron Kijev megtagadták a békét teremtő megoldások lehetőségeit…a tűzszünetet csak azért hozták össze, hogy a haderőiket, soraikat újrarendezzék és ismét újabb katonai hadműveletet indítsanak.” – mondta Putyin.


A múlt héten NATO uniformisban lévő holtesteket találtak és nagyszámú amerikai fegyverkészletet is találtak Donyeck reptér visszaszerzése közben – jelentették az orosz oldalak.

A másik, hogy amerikai nyelven beszélő katonák is jelen vannak a háborús övezetben, s ezt egy videó is bizonyítja http://www.liveleak.com/view?i=0bb_1422250831

„Minden alkalommal, amint egy amerikai tábornok, vagy ki, Ukrajnába jön, katonai támadásba kezdenek. –mondja egy dombassi amerikai lakos/újságíró.Az Egyesült Államok európai hadsereg tábornoka Frederick Ben Hodges tervezi, hogy idén tavasszal külföldi csapatokat küldenek Ukrajnába, hogy segítsék a Nemzeti Gárda munkáját.

Legutóbb az Egyesült Államok 19 millió dollárt küldött az ukrán nemzeti gárdának.

Obama a minap azt mondta, hogy „Washington nem keresi a katonai konfrontációt Oroszországgal.” Nos ez nagyon szép, de meg kell érteni a valódi értelmét. A szövegről le kell fejteni a kétszínűséget és képmutatást, amit az ukrán puccs óta tapasztalunk azt, hogy az Egyesült Államok indította el az ukrajnai válságot kb. egy évvel ezelőtt, tehát az USA vezeti továbbra is ezt a napokban zajló katonai konfliktust.

Korábban már írtam ezekről, hogy ne felejtsük el, hogy hogyan is kezdődött az ukrajnai válság 10 tény, amely bizonyítja, hogy az Egyesült Államok áll az ukrajnai válság mögött.

Eközben Rendkívüli állapotot vezettek be Ukrajna több részén. Az ukrán kormány úgy döntött, hogy rendkívüli állapotot vezet be a harcok sújtotta Donyeck és Luhanszk megyékben, országosan pedig emelt szintű riadókészültséget rendelt el - jelentette be Arszenyij Jacenyuk miniszterelnök a kabinet kijevi ülésén.

Egyébkint mostanában iszonyatosan sok hazugságot olvasni, hallani a médiában ez ügy kapcsán, hogy az döbbenet.
Megjegyzések