Az amerikaiak már a spejzban vannak


Barack Obama amerikai elnök vasárnap a CNN-nek nyilatkozva elismerte, hogy az Egyesült Államok aktívan részt vett az Ukrajnában, 2014 februárjában lezajlott puccsban, ami nyugatbarát kormányt juttatott hatalomra. Obama az interjúban úgy fogalmazott: 

"Putyin Úr nem egy nagy stratégiai részeként hozta a Krímmel és Ukrajnával kapcsolatos döntéseket, hanem alapvetően azért, mert megváltozott az egyensúlyi helyzet a Majdan-téri tüntetésekkel és azzal, hogy Janukovics elmenekült, miután megállapodtunk vele a hatalom átadásáról."


A tekintélyes Brookings Intézet egy jelentésében azt javasolja az Egyesült Államoknak, hogy szállítson több milliárd dollár értékben fegyvereket az ukránoknak.

Jelentést közölt a NWO intézménye a Brookings, melyben összegezte több magas rangú NATO-vezető brüsszeli és kijevi tárgyalásait ukrán katonai vezetőkkel. A jelentés – melyet olyan magas rangú vezetők jegyeznek, mint például Strobe Talbott volt külügyminiszter-helyettes, valamint Charles Wald tábornok, az Egyesült Államok európai parancsnokságának volt parancsnokhelyettese – arra a megállapításra jutott, hogy a Fehér Háznak és a Kongresszusnak rá kellene bólintania egy komoly összegű fegyverszállításra Ukrajnába.
Hozzáteszik, hogy az amerikai kormánynak meg kellene változtatnia a politikáját, és fegyvereket kellene szállítania Kijevnek, mintegy három milliárd dollár értékben.

A Brookings szerint nem csak az USA-nak kellene fegyvereket szállítania, hanem az Egyesült Államoknak meg kellene keresnie a NATO-tagországokat, hogy támogassák fegyverrel az ukránokat.Barack Obama több tízmilliárd dollárral növelné az Egyesült Államok katonai költségvetését a közel-keleti és az ukrajnai új biztonsági kihívásokra hivatkozva.


Közben a béketárgyalások nem hoznak eredményt, hogy Ukrajnában véget érjen a háború, s szerintem a Nyugat szabotálja a dolgot -az ismerteim fényében így gondolom.

Most már egyértelmű és nem összeesküvés elmélet, hogy az amerikaiak már a spájzban vannak, pontosabban Ukrajna keleti részein. 

Tavaly és idén is sorra látogatták Kijevet az amerikai és a NATO főtisztek és adtak valamilyen fajta támogatást a kijevi vadállatoknak, hogy hogyan kell szétlőni a pl. donyecki lakosságot és annak bűnét, hogyan kell rákenni az oroszokra, pontosabban Moszkvára.

Moszkvában tudnak arról, hogy az amik fegyvereket szállít. A Nyugati médiai is megszellőztette azt a tényt pár NATO vezető szavaira hivatkozva, hogy a katonai segítség már úton van. Washington nyilván nem ismeri el, de hát ez természetes reakció.


Kerry "csontember", amerikai külügyminiszter hamarosan Kijevbe látogat. Ez azt jelenti, hogy Ukrajna az már az USA/NATO területe és Ukrajnának az ő utasításai alapján kell mozogni, tehát, hogy miről is beszélnek, arról majd az azutáni események fognak árulkodni. Eddig úgy volt, hogy amint egy NATO főtiszt megjelent Kijevben, másnap nagy offenzíva indult.

Legutóbb Hodges tábornok mutatkozott jan. 21.-én és pár nappal rá mi történ?  A Mariupol civilek lakta körzetének lövetése

Azóta meg igen bekeményedtek a harcok és rengeteg a halott mindkét oldalon. Ukrajna és Donyeck is mozgósít.


Megjegyzések