Putyin: nem hagyjuk magunkat, s ha kell, válaszolunk a külső nyomásra!Oroszország megkezdet a következő generációs Nebo-M rakétaelhárító radar rendszer létesítményeinek telepítését szerte az országban. A tervek szerint 2020-ra mindenhol ott lesznek a teljes lefedettség érdekében. Jelen pillanatban az orosz védelmi minisztérium számára az első, hogy kiépítse az Egyesült Államok, ill. a NATO Romániába, Lengyelországba, Törökországba, Spanyolországba bevitt rakétái elleni védekezést. Nos ez a lényeg, részletek: http://www.prisonplanet.com/russia-deploying-next-gen-nebo-m-radar-complexes-to-counter-nato-threat.html

Aztán a NATO európai katonai vezetője Sir Adrian Bradshaw tábornok pénteken bejelenttette, hogy a NATO elkezdi kiépíteni integrációs egységek erőit mindegyik kelet-európai országban, amelyek támogatják a szövetségeseket az Oroszországgal való versengés időszakában.

Bradshaw szerint Oroszország és a Nyugat közötti konfliktus egy kiterjedt háborúvá fajulhat. 

Szerintem a Nyugat pont erre gyúr, s ezért kell nekünk résen lenni és készülni a bajra, mert ezek ott megőrültek.

Tehát ennek értelmében Magyarország is szóba jön. Ahogy olvastam Orbán atyánk politikája az utóbbi időben oroszpárti lett és nem tartja jónak húzogatni a medve bajszát és tényleg nem jó ötlet, habár pár éve még nukleáris fegyverek behozatalát se zárta ki.

Putyin elnök febr. 20.-án a honvédő háború emléknapján elmondta, hogy nem engedi, hogy bárki is katonailag Oroszország fölé kerekedjen és biztosra veszi, hogy az ország nem fog engedni a külső nyomásnak, hiszen Oroszország hadseregének mindig van egy megfelelő válasza arra –áll a washingtonpost.com oldalán.


Elég kemény kijelentések ezek. Az orosz vezető ígéretet tett, hogy a katonai modernizációs program keretében több száz új harci gépeket, rakétákat és más fegyvereket fognak bevezetni.

Jelen pillanatban az ukrajnai hadszíntéren a kijevi sereg veszteséget szenvedett és már Porosenko kirúgását mérlegeleik. A Nyugat Illuminati bankár világelit nem hiszem, hogy jól ál. Nem hiszem, hogy Ők így akarták ezt a háborút kiszélesíteni, hiszen elég impotensen végzik a dolgukat. Most Moszkvára zúdítják a vádakat és próbálják ezt a háborút fellángoltatni valahogyan.

A NATO-nak fenn kell tartani az orosz rémképet, hogy előretolja állásait. A Nyugat nagy erőkkel dolgozik azon, hogy Oroszország legyen az agresszor állam, akitől nagyon kell félni. 

Akik figyelik a világ eseményeit azok sejthetik, hogy ebből nagy baj lesz.

Megjegyzések