A háború ellenes európai politikusoknak vajon lesz-e erejük megállítani a Kelet ellen vonuló Illuminati hadseregét?


Lettország fővárosának kikötőjébe 100 amerikai hadigépezet érkezett. Abrams tankok, Bradly harcijárművek, Scout Humveeserek, valamint kiegészítők berendezések.Lengyelországba március végén megérkeznek az amerikai Patriota rakétarendszerek, amiket egy hadgyakorlat keretében Varsóban ki is próbálnak.

A NATO hadgyakorlatozik a Fekete-tengeren. Oroszország szintén készül a nagy összecsapásra. Kár tagadni, mert sajna háborúra készülnek, de nem mindegy, hogy a történelem kit jegyez be, mint agresszor.

Jean-Claude Junkcer, az Európai Bizottság elnöke szerint az Európai Uniónak közös hadsereget kell felállítania, hogy ezzel megmutassa Oroszországnak, „mennyire komolyan gondolja az európai értékek védelmét.”

Európában egyre többen veszik észre, politikusok is, hogy Washington nagy erőkkel azon van, hogy valahogyan megbuktassa a most beálló békésebb hangulatozt Ukrajnában. Samanta Power, Victoria Nuland, Brzezinski és még sok Illuminati vadállat, mindent elkövet, hogy Európába ismét lángbab boruljon.

Európában a némat külügyminiszter, a francia külügyminiszter és más EU-s külügyi miniszter hangot adtak aggodalmuknak, hogy nem jó ötlet ez a fegyverszállítás Ukrajnának. Szabályos háborúellenes aktivizmus indult be. Washington és London nagyon erősen nyomják előre az újabb szankciókat Oroszország ellen. Folyamatosan éri Moszkvát a gyakran kitalált vádak az orosz agresszióról és stb.

Breedlove tábornok nagy hanggal hirdeti, hogy az ukrajnai válság napról napra rosszabbodik. Vajon miért? A némat politikusok nem értik miről szövegel ez az ember és elegük van az amerikai háborús uszításból.

A transzatlanti régió fővárosa, tehát az USA-é és az EU-é valójában London. S az, hogy vannak, akik nem értenek egyet az USA törekvéseivel, az nem azt jelenti, hogy maga az EU az USA ellen van, s hogy a két tábor szétszakadna. Hogyan is tudna, ha mindkettőt az Illuminati Elit bankárdinasztia irányítja. Az ellenhangok felerősödése teljesen érthető egy ilyen helyzetben, hiszen a rendszer maga bármennyire is gonosz, mégis érző emberek ülnek a székekben, akik látják, hogy mi felé haladnak ez a geopolitikai válság és mi lehet belőle és megpróbálnak tenni ellene. 

Lassan túl messzire mennek a dolgok. nem tudom mennyi időnk van még, de egyesek ezt le akarják rövidíteni. 

Megjegyzések