Vannak, akik nagy erővel dolgoznak az eurázsiai háború kirobbantásán


Gyakran megesik, hogy elhanyagolom az oldalam frissítését, pedig fontos események történnek a világban, amikről érdemes szót ejteni, de sajnos a blogvezetést nem tartozik a főtevékenységeim közé.

Az elmúlt időszakban a fő témám a Nyugat és a Kelet közötti konfliktus volt és azon belül is mostanában inkább Ukrajna került a fókuszban, hiszen itt egy olyan háború zajlik, amit a Nyugat készített elő és vezényelt le, aminek a másik oldalán ott álltak az oroszok, akik kénytelenek voltak harcba lépni. Most ez a harc még folyik és a csend ellenére lesz még folytatás.

A szakadárok szerint a tűzszünet csak arra van, hogy Kijev újra rendezze sorait és ahogy olvasom, orosz hírforrások pont erről számolnak be, hogy az ukrán hadsereg újból felsorakozik a vonalon, megszegve ezzel a minszki megállapodást. 

 Angela Merkel, és Hollande, valamennyire sikeresen összehozták, hogy béke legyen Kelet-Ukrajnában. Igen ám, de ennek a sikernek jó lehet, csak ez a két személy örül. 

A Londonban és Washingtonban ülő főmuftik annál inkább elvannak keseredve a béke láttán, hiszen akkor most hogyan fognak fegyvereket szállítani Ukrajnának. Megszervezték Ukrajna kettészakadását, kirobbantottak egy háborút, amiben már több tízezer ember meghalt, sikerült Oroszországot a Nyugat szemében agresszornak titulálni és valamennyire rákényszeríteni Moszkvát, hogy valahogyan része legyen ennek a háborús konfliktusnak, de a tervekkel ellentétben az ügy nem pont a nekik jó irányba haladt és most ott áll a dolog, hogy áll. 

Az Elit gondba lehet, mert Putyin nem ütötte meg nagyon magát. Aztán most bedobták az orosz ellenzék megöletéses trükköt, hátha a nép intézi el Putyint, de úgy néz ki nem működik ez sem.

Nagyon rajta lehetnek, hogy valahogyan szabotálják a békefolyamatokat, hogy pl. ne keljen Kijevnek visszavonnia a nehéz tűzérzéségi állásait. 

Andriy Parubiy ukrán házelnök Washingtonba látogatott. Találkozott Victoria Nulanddal, John McCain-el és John Boehnerel és kérte, hogy az USA lássa el Ukrajnát fegyverekkel. csütörtökön a volt grúz miniszterelnökkel Miheil Szaakasvili-vel is találkozott, aki most Porosenko tanácsadója. Látható, hogy ez a háború nagy fordulatszámon pörög.

Az ukrajnai válság egy eszköz a NATO kezében, hogy feljogosítsa magát arra, hogy terjeszkedjen jó közel Oroszországhoz, ennyi. Nagy palávert csapnak az "orosz fenyegetés" körül: JÖNNEK AZ OROSZOK! Ami az elkövetkezendő néhány évben igazzá is fog válni, legalábbis szerintem.

Látni kellene az értelmeseknek, hogy a NATO magatartása TÁMADÓ! Ennek egyértelműségét, ügyesen a médián keresztül elrejtik. A csapat előretolására az oroszok is válaszolnak.

A orosz Statégiai Rakéta Haderő vezetője egy mai rádióbeszélgetés alkalmával bejelentette, hogy Oroszország 2020-ra gyakorlatilag teljes védelmet élvez a nukleáris támadással szemben és ha támadás éri az országot, Moszkva nem fog habozni, azonnal válaszcsapást mér az ellenségre. Ennek hatékonyságán éppen 6000 ember dolgozik.

Számomra egyértelmű, hogy a Nyugat erősnek érzi magát és kész kirobbantani a Nagy háborút, hogy leszámoljon riválisaival. Ezzel számolnunk kell. Nem zárhatjuk ki, hogy ebből a mű konfliktusból termonukleáris holokauszt legyen. 

Az Elit elképzelése szerint egy mini-nukleáris háború Eurázsiában megfelelő lenne terveihez. Ott vannak a taktikai nukleáris rakéták, igaz, azok még mindig ezerszerese a Little Boy erejének, de erről nagyon nem beszélnek.

Az Egyesült Államok Európában felújítják a taktikai nukleáris fegyvereket, amikből most 180 aktív. Folyik a modernizáció. Felújítják a B-61-es nukleáris rakétákat is. Erről itt bővebben .https://larouchepac.com/20150227/intensive-trans-atlantic-debate-over-us-tactical-nukes-europe

Az Elit nem csak Oroszországot akarja elpusztítani, hanem Kínát is és gyakorlatilag magát a BRICS rendszert, ami szépen a transzatlanti Rocsild birodalom fölé nő. Ez a Rocsild Birodalom recseg ropog és egy régi bárka. Szétesés előtt áll és ezt meg akarják akadályozni. 


Megjegyzések