Jacob Rothschild: A II. világháború óta nem tapasztalt geopolitikai válság felé tartunk.Jacob Rothschild, a 78 éves bankár, komoly figyelmeztetést adott közre a gazdasági, ill. a geopolitikai instabilitásról, mely szerint olyan helyzet állt elő a világban és olyan veszélyes időket élünk, mint amilyet a II. világháború óta nem tapasztaltunk. –írja a Telegraph.

Felsorolt pár krízispontot, beleértve a közel-keleti válságot és az állítólagos orosz agressziót is, amit az Illuminati/NATO kezd ki és szélesíti a konfliktust Európában. Beszélt a nökvekvő munkanélküliségről, strukturális problémákról és beszélt az aggasztó kínai növekedésről is.

Davosban az Világgazdasági Fórumon Robert Johnosn az Institute of New Economic Thinking vezetője elmondtaegy interjú során, hogy gazdag réteg titkos helyeket vásárólnak a globális instabilitástól tartva, s figyelmeztetett, hogy az elit ugyan csak fél a tüntetésektől.

„Tudomásom van arról, hogy a fedezeti alapok kezelői a világ minden táján, repülőgépeket és farmokat vásárolnak olyan helyeken, mint Új-Zéland, mert úgy hiszik, hogy szükség lesz a jövőben valahová elmenekülni". A New Economics Foundation vezetője Stewart Wallis a CNBC-nek elmondta, hogy „ha lehetne egy másik bolygóra menni, akkor némelyek azt választanák.”

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
A rabló tolvajt kiált.A vén gazember és a hozzá hasonló hasonszőrű emberutánzatok miatt élünk ilyen válságos időket, miattuk lett ilyen a világ.És még ő kongatja a vészharanot, akik pénzelik a felfordulást.Háborút akarnak kicsikarni minden áron mielőtt a petrodollár és a gazdaságuk csődbe menne.Kérdezem, miért aggasztó, ha egy ország gazdasága soha nem látott növekedési pályára állt, mint az általa említett Kína.Ja, mert lekörözte őket?Csináljon belőle presztízs kérdést, de ne háborút.Háborúzni a hülye is tud.Ne fegyvergyártásba, hanem saját gazdaságába pumpálja Jakob Rotschild a fölösleges pénzét.Vagy már elfelejtettek dolgozni is a sok háborúzás közepette?