Az Egyesült Államok tankokat és egyéb harci eszközöket küld Európába

M1A2 Abrams tanok Lettországban tavaly novemberben
Ezt az amerikai védelmi miniszter jelentette be kedden. 250 tankról, Bradley páncélosokról, önjáró tankokról, howitzerekről esett szó. 

Valamint megnövelnék a katonák számát is (40 000-rőll volt szó nemrég) és az Európa feletti őrjáratokat is megszaporítják, s több lesz a hadgyakorlat is, amelyen B-2-es és B-52-es bombázók, F-C15-k és az A-10-es harci gépek is részt vesznek a forgórendszerű hadműveletekben.

A lista mellé most az F-22-es Raptorok is csatlakoznak a Pentagon kérésére.

Hosszú idők óta ez a legagresszívabb lépése az USA-nak. 

A szóban forgó harci gépek Észtországban, Litvániában, Lettországban, Bulgáriában, Romániában és Lengyelországban lesznek elhelyezve.

Továbbra is keményen ütik a vasat, súlyosbítják az orosz-fóbiát. Félelmetesen hangos a Nyugat, hogy nagy tempóban építhesse fel seregét elképzelt ellenségekkel szemben.

Azt várják, hogy Putyin meggondolja magát és úgy táncoljon, ahogyan a Nyugat fütyül, de ebből nem esznek. A keleti blokk erősödik, s így az áhított Egy Világrend álomképe még elérhetetlenebbé válik az illuminati előtt, úgyhogy érthető, miért ez a kardcsörtetés Kína körül is. És akkor még nincs vége az Irán-fóbiának is, amiről hamarosan hallani fogunk.

Megjegyzések