Oroszország és Kína szembemegy a Nyugattal. Csak sejteni lehet mi lesz ebből.Bámulatos, ahogyan megváltozott és változik a felállás Szíriában, ill. a Közel-Keleten, ugyanis korábban azt hallottuk, hogy az amerikaiak által vezetett ISIS elleni légicsapások nagyon gyengének bizonyultak és akkor most jönnek az oroszok és Kína is, hogy felvegyék a harcot a dzsihadista terror ellen, ami egyes vélemények szerint Washington bábja, amivel proxy háborút fojtat a megdönteni kívánt országok ellen, úgy mint Szíria és Irán ellen.

Olvashatjuk, hogy Oroszország, Szíria és Irán közös bázist létesítenek Bagdadban és ez is egy komoly fejlemény hiszen a nyugati koalíció ellen lépnek. Miért?

A Nyugat megakarja dönteni az Asszad-kormányt és aztán Irán alatt is ki akarják húzni a szőnyeget.

Az Egyesült Államok nyíltan, kényelmetlen módon, de támogatják az al-kaidát az Assad ellenes dzsihadista terroristákat és nem csak ezeket, de nagy valószínűséggel és erre egyre több bizonyíték van, hogy az ISIS-nek elkeresztelt terroristákat is a Nyugat táplálja.

 Ha így nézzük, valamennyire érthető, hogy miért is olyan impotensek az amerikai vadászgépek.

Szóval most összeállt két nagyhatalmi tömb. Oroszország és Kína kiáll Asszad mellet, védve a katonai stratégiai helyzetét; a másik oldalon meg ott van a Nyugat Washington/City of London, a transzatlanti Rocsild bagázs és az arab csatlósaik, aminek a célja a Közel-Kelet teljes átrendezése saját célnak megfelelően, majd az Új VilágRend bevezetése.

Donald Trump elnökségért induló üzletember a minap megmondta, hogy a "régi nagy párt" kiakarja robbantani Szíriában a harmadik világháborút.
http://www.washingtontimes.com/news/2015/sep/26/trump-gop-rivals-want-start-wwiii-over-syria-shoul/

A feltételek egyre szebbek egy ilyen csetepatéhoz. 
Egymásnak feszítik a két oldalt, kezdetben proxy háborút fognak vívni, sőt ez már el is kezdődött, de várhatóan ezek közvetlenül is megmérkőznek egymással. Igazából nagyon fontos a két oldal számára, hogy kit milyen képben őriz meg a történelem. Nem mindegy, hogy kit okolnak majd a harmadik nagy háború kirobbantásáért. Egy háborút elkezdeni a béke világában nem könnyű, de meg fogják tenni!

Szóval gyermekeim az Úrban. Nem tudom, hogy mi elsz pontosan, de a helyzet egyre kaotikusabb és befog durvulni az is biztos.

A NATO egyre több harci eszközt szállít az oroszok küszöbéhez: legutóbb arról volt szó, hogy 20 nukleáris fegyvert hoznak be Németországba. Támadó harci-gépeket küldenek a Baltikumba...lehetne sorolni. Orosz oldalon hasonló a katonai készültség.

Putyin illegálisnak nevezte azt, hogy az amerikaiak támogatják és fegyverekkel látják el a Szíria ellen vonuló terroristákat. Gyakorlatilag az ISIS-t fegyverzik fel -mondta Putyin.

Ne lankadjatok!. Figyeljétek az eseményeket!

Megjegyzések