Oroszország megkezdte a háborút a London/Washington által létrehozott terrorszervezetek ellen.Oroszország a jelek szerint légicsapásokat kezdett Szíriában - jelentette az AP és a Reuters hírügynökség.
Az orosz hadsereg a nyugat-szíriai Homsz város közelében lévő célpontokat támadott - közölte szerdán egy neve elhallgatását kérve nyilatkozó amerikai illetékes a Reuters szerint.
A tisztségviselő arról számolt be, hogy Moszkva egy órával a légitámadás megindítása előtt értesítette Washingtont, további részleteket azonban nem árult el. Az AP is azt írta egy amerikai védelmi tisztségviselőre hivatkozva, hogy Moszkva légicsapásokat indított Szíriában.   
A közel-keleti és a közép-ázsiai térségért felelős amerikai Középső Parancsnokság (CENTCOM) egyelőre nem kommentálta az orosz légicsapásokról szóló hírt,de minden bizonnyal mostanra szívják a fogukat.
Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán arra kérte a törvényhozás felsőházát, hogy járuljon hozzá a hadsereg külföldön történő bevetéséhez, aminek a Szövetségi Tanács eleget is tett. Az indítványt a 168 tagú felsőházban 162 szenátor támogatta. 
A hírügynökségi jelentésekből nem derül ki, hogy melyik országra vonatkozik a döntés, de feltehetőleg Szíriáról van szó, ahol Oroszország éppen katonai jelenlétének bővítésén fáradozik. 
Hétfőn az orosz elnök az ENSZ-közgyűlésről tudósító újságíróknak azt mondta, nem zárja ki, hogy orosz harci gépek légicsapásokat hajtsanak végre Szíriában, támogatást nyújtva a Bassár el-Aszad elnökkel szövetséges hadseregnek az Iszlám Állam szervezetével szemben, amit jól tudunk, hogy a Nyugat pénzeli és fegyverzi fel. A Nyugat nem is igazán az ISIS ellen van, hanem Szíria lebombázása a cél és Asszad elnök elzavarása, továbbá rezsimváltás.

"Gondolkozunk ezen. Semmit nem zárunk ki. De ha cselekednünk kell, azt csakis a nemzetközi normák teljes betartásával fogjuk megtenni" – jelentette ki Putyin, miután másfél órán át tárgyalt Barack Obama amerikai elnökkel.
Washington/London rocsild bagázs Illuminati tervének most ezzel a hadművelettel rendesen keresztbe tettek és nem csak az oroszok, de a kínai haderő is ott állomásozik, mint szövetséges és érdekelt abban, hogy Asszad elnök maradjon a posztján. 

Szíria után Irán lenne a soron, amit Kína már végképpen nem hagyhat annyiban.
Gyakorlatilag itt Oroszország háborút indított a Nyugat ellen és ez még csak eszkalálódni fog, ugyanis most két nagy tengely néz szembe egymással, akiknek különbözőek az érdekeik. Más nem is kel egy nagy globális háborúhoz. 

Most még csak proxy háború folyik itt, de szerintem ez meg fog változni. 
Jelen pillanatban elmondható, hogy Szíria az utolsó bástyája az ó világnak. 

A Nyugat Illuminatinak volt egy terve, hogy melyek azok az országok, amiket meg kell dönteni, ami után jöhet az Új Világrend és a mikrocsippes világ. Úgy mint Líbia, Szudán, Szomália, valamennyire egyszerű volt, de Szíriánál meg állt az előrehaladás és még Iránt el se kezdték igazán bántani. 

Putyinék ha nem is a Nyugat ellen, de az illuminati terveket tartóztatja fel, azokat bombázza most Szíriában.

Nagy bajban van ez az illuminati csoport, akinek a kezében van Washington, a NATO és az egész hadsereg és szerintem most egyenlőre nem tudják mit lépjenek, de amikor tudni fogják, azt mi is fogjuk érezni azt hiszem.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Neked aztán van képzelőerőd barátom!
Unknown üzenete…
....nagyon is igaza van ! Tények és egy kis logika, ennyi !
Kinga üzenete…
Minden a tervek szerint! :(