Az amerikai rakétarendszerek kiépítésére válaszolva Oroszország is fejleszti csapásmérő fegyvereit, amikkel majd bármiféle pajzson keresztülhatolhatnak

Az Egyesült Államok megpróbálja „hatástalanítani Oroszország nukleáris erejét” azzal, hogy továbbra is folytatja a rakétarendszerek kiépítését Európában. 

„Irán és Észak-Korea fenyegetésével való riogatás csak fedősztori”

Putyin megígérte, hogy Oroszország is fejleszti a csapásmérő fegyvereket, amikkel „áthatolhatnak bármilyen rakétavédelmi rendszeren”. Ezeket a szavakat Putyin mondta Sociban egy katonai konferencián. 

Keményhang ez. Putyin már tudja, hogy az összecsapás elkerülhetetlen.

Egyéretlműen romlik az USA és a Kelet közötti hangulat. nem csak Oroszországgal, de Kínával is megromlott a kapcsolat a nemrégiben lezajlott incidens miatt, amikor is egy amerikai hadihalyó kínai vizekre "tévedt". egyéretlműen provokációról van szó és egyben üzenetről is. Kína is megüzente, hogy ha úgy áll a dolog, ők nem félnek a háborútól. 

Washingtonban egyre hangosabb az a vélemény, hogy Oroszország rettenetes veszélyt jelent és lépni kell, mert az orosz rakéták elfogják pusztítani az államokat. Nagyon hangosan ötik a harci dobot és egyre nő az orosz-fóbia és ennek nem lesz jó vége, drágaságaim.

Az is kemény tény, hogy Szíruiába egyre több harci eszköz áramlik külömböző helyekről, gondolok itt oroszországra és az USA-ra. Mindkét fél más ellen harcol, gyakorlatiilag pont az folyik, amit nagyon nem akarnak beismrni, hogy proxy-háború zajlik, ami persze meg fog változni közvetlen háborúra, legalábbis az esély ehhez napról-napra nő.

A Pentagon amerikai katonákat küldött Szírába, nade még többet akarnak az ötvenen kívül. Ezt Carter mondta a minap. Putyin nemrég még 4000 katonát rendelt Szíriába, hogy jól segbe rúgja a CIA/ISIS-t.

Ez már háború és szélesedni fog.

Nem UFO, hanem az amerikai haditengerészet tökéletesen időzített ballisztikus rakétája világította be Kalifornia egét, hogy mindnki tanúja legyen ezen látványosságnak. Azóta sok a találgatás, hogy miért és kinek. Mit jelent? Mi az üzenet? Egyesek szerinnt Kína felé küldték az üzenetet, hogy ők is készen állnak a háborúra. Az biztos: úgy akarták, hogy a rakéta fellövés nagy látványosság legyen és beszéljenek róla az emberek.


Megjegyzések