USA, Nyugat, Kína, Oroszország egy kutya.....


Amit most nézünk az egy mozi, aminek a címe "A harmadik világháború".
Gyakorlatilag felsorakoznak a harc résztvevői a következő jelenethez. Minden résztvevőnek megvan adva, hogy mit hogyan játszon le, mire mit reagáljon.
Nem osztom azt a véleményt, hogy Putyin illetve az Ő világa lenne az igazság, habár most úgy tűnik fel mint az igazság harcosa; a tökéletes stratéga; az erős és okos vezető, s nekem is szimpatikus ez a kép, de világszeméletem azt diktálja, hogy tartsak távolságot a képtől, nézzem távolabbról az egészet. Ön is tegyen így, kedves olvasó!
Hitem szerint a világot egy démonikus entitás uralja és a kormányok, politikusok valahogyan Ezt az entitást szolgálja tudatosan, vagy tudatlanul.

Ha Oroszországot nézem, oké, nagyon rendesek, hogy az igazságot hirdetik és jól megmondják a magukét a Nyugatnak, de bizonyos kérdésekben bosszantóan nagy a hallgatás. Csak egy példát említsek: a holdra szállásos dolog, ill. a holdra való utazás témája, ami hitem szerint nem lehetséges.

A minap is bejelentették ugyan olyan hazugságot, amit a nyugat szajkózott korábban, hogy 2020-ra, vagy mikorra, embert küldenek a holdra. S tudom, hogy ez hazugság, tudják, hogy a jenkik sem voltak fent az űrben olyan messze, s mégsem piszkálják meg ezt a témát a Putyin TV-ben. Azt lehetne gondolni, hogy azért nem pedzegetik a témát, mert ezzel magukat is kompromittálnák, de szerintem nem erről van szó.

Szóval számomra az új orosz világ is a tudatlanság őrzője egy szinten IGAZSÁG felirattal. Ez így viszont sokkal mocskosabb ügy....

Sokat hallunk az Illuminati hatalomról, de tudjuk-e, hogy a keleti tengelynek is ugyanúgy van saját Illuminati sátánista rendszere? Van az oroszoknak, kínaiaknak és van külön a japánoknak is egy. 

Habár ezek külön-külön működnek, néhol tudatosan vagy tudatlanul átfedik egymást a nyugati Illuminatival, de valahol magasabb szinten, legfelül a kettő teljesen egy. Arról a lehetőségről se feledkezzünk meg, hogy az oldalak megkülönbözhetnek egymással, annak ellenére, hogy egy ügyön dolgoznak.

Oroszországot is ugyan az a háttérhatalom irányítja, csak más feladattal, azzal a látszattal, hogy a Nyugat és Kelet ellenpólusuk, ami csak annyira igaz és csak addig, amíg a kettő ki nem oltja egymás egy pusztító háborúban.

Mert ez a terv.

Utána jöhet a káoszból a Rend végre.

A Háttérerő akarja, hogy az oroszok legyenek a jófiúk, hogy a világ mögéjük állva támogassák az oroszok háborúját, s istenként éltessék rakétáit. A legfőbb Elit számára teljesen mindegy, hogyan és ki az eszköz, ki a jó és ki a rossz, mert a végeredmény a lényeg: az Új Világrend

Hiszem, hogy rend lesz és tényleg lesz rend a káosz után, de persze nem úgy ahogyan az Elit gondolja, mert nem lesz Lucifer világa. Aranykor lesz utána....ez pedig a legfőbb terv annak az entitásnak, ami a gonosz felett áll, mert a gonosz entitás/Illuminati csoportok is csak eszközök.

Kiábrándító lehet, de sajnos a keleti rendszer az orosz-világ is és a sárga világ is démonikus rendszert működtet: halomra ölik az ártatlan állatokat, akik gyakorlatilag a lakosságot képezik, csak a testüket több szőr ill. toll díszíti. Sok különbség nincs. Az állatok is ugyanolyan lelkek, élőlények, akiket védelmezni kellene, s nem lemészárolni.

Sokan nem értik, s valami trükkös választ akarnak arra, hogy miért vannak háborúk, s a válasz ez: mert az anyatermészet így vág vissza az állatmészárlásért. Az állatmészárlás a legnagyobb bűn, amiért az emberiségnek csúnyán meg kell fizetnie, ha nem hagy fel vele és nem teszi jóvá!!!!

A világ hamis és képmutató módon akar gondoskodni bolygónk jólétéről, de hogyan tudna jót tenni a Bolygó világával, létével, ha nem tudja egyáltalán, hogy mi a jó és egyáltalán mi a rossz, mert ha nem tudja, hogy az első és legrosszabb az állatmészárlás, akkor hogyan is tudna jót tenni. Tehát gond van az alapokkal. S ha gond van az alapokkal? Mi lesz az apróságokkal.

Az emberiség nagy része, politikusok, még az Illuminati sem érti, hogy milyen erők mozgatják. Miért gonoszak és stb.

Szóval nem hiszek az emberiség lassú, megértés útján történő változásába. Gyorsat remélek, ami nem feltétlenül lesz élvezetes.

A politikus, az Elit tagjai és egyéb befolyásos ember döntései, gondolatai, reakciói mind a Legfelsőbb akaratát teljesíti. Az emberi akarat, döntések...mind eszközök. Nem valódi tényezők, tehát az emberi akarat úgy teljesülhet be csak, ha azt a Legfelsőbb úgy akarja és ha úgy akarja, hogy azok a bizonyos gombok meglegyenek nyomva, akkor azt semmilyen emberi tényező nem tudja megakadályozni és ez fordítva is igaz.
Gondban van a világ. Senkiben sem lehet bízni. Főleg nem a politikusodban...mind játszanak, mind eszköz, és renkívöl bűnös személyekről van szó. Bűnösebb, mint én vagy Ön. Fenntartásokkal kell járni ebben a világban. A gonosz oda is beférkőzött, ahová nem is gondolnád.

Megjegyzések

icsán77 üzenete…
Jó a cikk talán annyi,hogy az emberek szándékos félrevezetése a vallás, Isten
nevében nagyobb bűn mint állatokat mészárolni.
Unknown üzenete…
öcsééééém keress fel szakorvost amíg még tehet valamit érted!
Unknown üzenete…
Ablog ìrója a valósàgot tàrja fel illetve a részére megadatott hogy látván lásson hallván halljon !!!! Mivel megerősítve az Illuminátusok A Szabadköművesek vannak léteznek irànyítatnak a bekebelezett embereikkel. Igen létezik a démon a sàtàn stb.... a Földön több tucat ember lelkét ragadja el a gonosz ahogy a magvető példàzatàban prófétálja az Úr . Nagyon sokan nem látják át a világ működését sodródnak az àrral . Az Úr pedig ezt is mondta làtvàn nem látnak hallvàn nem hallanak szívükkel nem éreznek hogy meg ne térjenek. A nagy hàború pedig bevégződik az Antikrisztus kijelenti magàt Babylont felépíti a Verichipet 666 az engedelmes emberek felveszik . Stb... Majd az Úr vissza fog jönni ....
Köszönet a blog írójànak hogy megadatott részére a tisztàn làtàs
Névtelen üzenete…
Az oroszok azért nem piszkálják az amikat a holdra szállás miatt mert az Ő Gagarin sztorijuk is necces sztm. megállapodtak, hogy nem b@szogatják egymást.