Medvegyev: a Nyugat kiakarja robbantani a harmadik világháborút? Szaúd-Arábia és Törökország Szíria elleni invázióra készül. Még több haderőt telepítenek Európába. Törökország már Latakiát löviEz a háború nem az ISIS ellen folyik, hanem al-Asszad ellen, Oroszország ellen, Irán ellen és ellenünk!!!

Régen írtam a blogomba, s azóta a globális helyzet csak tovább romlott és a remény is zsugorodik, hogy a világ elkerüli-e egyáltalán a következő kataklizmát. 

Jelen pillanatban két fő vezető faktor van, ami kissé átszervezheti az eddigi életünket, s hosszú távú terveinket. Az egyik a közel-keleti háború. A másikról majd a következő bejegyzésben írnék kicsit.

Nos, a közel-keleti háború nagyon úgy néz ki, hogy valóban bibliai méretűvé fog fajulni. 

Most szervezik Al-Asszad erővel való eltávolítását, amit főleg szaúdi hadsereggel hajtanának végre. Az öböl menti országok történelmi hadgyakorlatra készülnek Szaúd-Arábia északi részén és ez is mutatja, hogy bizony komolyan gondolják a háborút, nem bíznak a béketárgyalás sikerességében, de gondolom nem is akarják egyesek, hogy abban sikert érjen el bárki.

Medvegyev müncheni biztonsági konferencián elmondta, hogy itt az új hidegháború, most már biztosan, mert Oroszország irányában csak úgy ömlenek a vádak, mint annak idején. Miután Medvegyev ezt elmondta a francia külügyminiszter felszólította Oroszországot, hogy hagyják abba a civilek bombázását Szíriában...


"...Egy külföldi szárazföldi intervenció új világháborút robbanthat ki, figyelmeztetett a Handelsblatt német gazdasági lapnak nyilatkozva Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök.
„A szárazföldi hadműveletek általában ahhoz vezetnek, hogy a háború állandóvá válik" – mondta Szíria kapcsán az orosz kormányfő hírügynökségi jelentések szerint a pénteki lapszámban megjelenő, de egyes részleteiben már előzetesen nyilvánosságra hozott interjúban.
„Az amerikaiaknak és arab partnereiknek jól meg kell gondolniuk, hogy akarnak-e állandó háborút" – mondta. Szerinte ez különösen az arab világra igaz, ahol „mindenki mindenki ellen harcol".A világ hadurai tanácskozni fognak az elkövetkezendő hetekben, hogy véget vessenek a harcnak Szíriában és megmernék rá esküdni, hogy ez a "törekvés" sikertelen lesz.

Olvastam egy a Telegraphon megjelent jelentést, mely arról számolt be, hogy Törökország is rész venne a Szíria elleni szárazföldi bevetésben és Szaúd-Arábia már csapatokat és vadászgépeket küldött Törökország bázisaira.

Néhány tényállás: Oroszország Szíria barátja és többnyire síita nemzetek pártfogoltja. A szunnita nemzetek elakarják pusztítani a síitákat. Szaúd-Arábia a NYugat Illuminati csatlósa, nyilván nem önként megy háborúba. Félő hogy, ez a síita-szunnita vallásháború lesz ami lángra lobbantja a világot. Az oroszok nem fogják hagyni, hogy Irán is elbukjon, így Oroszországot sikeresen beletudnák kergetni a háborúba, könnyen agresszorként cselekedhetne és ez érthető lenne, de gondolom a Nyugat média annyira nem lenne megértő.

Bassár el-Aszad szíriai elnök egy interjúban a héten arról beszélt: valós annak a kockázata, hogy Törökország és Szaúd-Arábia beavatkozik a szíriai konfliktusba, ugyanakkor azt is kijelentette, ezt országa elleni agressziónak tekintené, és szembeszállna vele. Rijád és Ankara szerint Aszad távozása elengedhetetlen a szíriai konfliktus rendezéséhez. 

Törökország már lövi az Asszad csapatokat
A NATO is csatlakozna a közel-keleti háborúhoz

Jól felvázolja a helyzetet azt, hogy az újvilágrend lovagjai konfrontálódni akarnak az oroszokkal. Valahogy úgy alakulnak a közel-keleti események, hogy az ember erre tud csak gondolni. remélem, hogy nem lesz háború, de azért számolni kell vele! Az újvilágrendet 2020-ra beakarják vezetni és az idő szorít. 

A világgazdaság egyre romlik és közel egy újabb, immár inkább az 1930-ashoz hasonló globális krízis és tudjuk mi volt utána. Ezzel számolni kell, mint amikor esik az ónos eső, számolni kell azzal, hogy csúsznak az utak és kitörheted a bokád, ha nem akkor nem, de számolni kell vele, fel kell készülni.
Megjegyzések

,,kételkedő" üzenete…
Ezt a mozaik képet úgy rakják össze ahogy akarják, minden alkalommal olyan képet kapunk mivel szeretnénk a véleményünket igazolni.A kiindulási pont kicsit sántít meg kellene nézni hogyan jött létre az IS kik segítették a létrejöttét és miért.Valószínű a segítők létrehozók se gondolták,hogy egy gyilkoló hordát hoztak létre.Az amerikaiak eddig bár hova mentek demokráciát csinálni mindig rosszul sült el mit terveztek lás Kadhafi és még a többi muszlim állam ahol a demokrácia mint olyan nem kell és mégis erőltetik.Ott ahol törzsek irányítanak nem kel erőltetni a demokráciát.Amiknak meg jól jön ha Európa gyengül mert a globális világgazdaságnak könnyebb lesz terjeszkedni különösen egy európei háború után mert megint nem az ő földrészükön lesz.Szóval nem egyértelmű,hogy az oroszok a fenegyerekek.Különben érdekes,hogy a gazdag iszlám államok miért nem fogadnak be más iszlám állambeli menekültet?Azt hiszem ezt a mozaik képet még árnyalni kell.