A be nem oltott osztrákok börtönbüntetésre, hatalmas pénzbírságra számíthatnak az előírások be nem tartásáért


Azok az osztrákok, akik megtagadják a kötelező COVID-19 oltás beadását a kormány által megszabott határidő előtt, börtönbüntetésre és hatalmas összegű pénzbírságra számíthatnak, ha nem tartják be.

Miután eredetileg az oltatlanokat zár alá helyezték, ami teljesen kudarcot vallott , Alexander Schallenberg kancellár bejelentette, hogy február 1-jétől kötelező lesz a szúrás.

Azokra a kérdésekre, hogy mi lesz azokkal, akik még mindig nem voltak hajlandók felvenni, most a médiához kiszivárgott tervezet formájában kaptak választ.

„A törvényjavaslat értelmében mindenki, aki nem hajlandó részt venni a tervezett oltási időpontban, hivatalos idézést kap a helyi hatóságoktól. Ha egy személy nem jelenik meg, a következő négy héten belül még egyszer beidézik” – írja az RT .

„Ha a második hivatalos kérést is figyelmen kívül hagyják, az illetőt 3600 eurós pénzbírsággal vagy négy hét börtönnel sújtják. A bírság 7200 euróra (8000 dollárra) emelkedne azoknak, akiket már kétszer is megbírságoltak az oltási kötelezettség megsértése miatt.

Senkit nem visznek „erőszakkal” az oltóközpontba, hogy akarata ellenére megszúrják, bár megnyugodhat, ha továbbra is visszautasítják, „erőszakkal” rács mögé kerül.

Ha átmegy, a jogszabály három évig érvényben marad, és a kormány dönt arról, hogy a COVID-ból való felépülés ésszerű felmentés-e.

Kizárólag a terhes nők és a 12 év alatti gyermekek mentesülnek azoktól, akiknek „élet- vagy egészségveszély” van az oltás beadásával.


A törvényjavaslat kötelezővé teszi a rendszeres emlékeztető oltást is.

Az elmúlt hetekben tiltakozók tízezrei vonultak Bécs utcáira, a nyugtalanság fokozódására számítanak.

Amint azt korábban kiemeltük , Anthony Costello, az Egészségügyi Világszervezet korábbi igazgatója arra figyelmeztetett, hogy a COVID-19 elleni védőoltások kötelezővé tétele „lázadásokat” okozhat Európa-szerte.

Ismerd meg életutad, önmagadat, jelenedet és a későbbiekben reád váró hatásokat, pusztán a születésed idejének ismeretével.

https://www.vedikushoroszkop.hu/
Megjegyzések