A teljesen beoltottak között a Covid-19-halálozás 89% – A legfrissebb közegészségügyi adatok azt bizonyítják, hogy ez a „teljesen beoltottak világjárványa”, és arra utal, hogy a beoltottak nagyobb valószínűséggel halnak meg

A Skóciából származó legfrissebb hivatalos közegészségügyi adatok nemcsak azt igazolják, hogy a világ valójában a „teljesen beoltottak világjárványa” fogságában van, hanem azt is, hogy azok, akik eddig a megkérdőjelezhető Covid-19 injekciók elkerülése mellett döntöttek, sokkal jobban járnak így.

Mert az adatok azt mutatják, hogy a teljesen beoltottak akár ötször nagyobb valószínűséggel halnak meg, ha megfertőződnek Covid-19-cel.

A Scotland közegészségügy heti jelentést tesz közzé, amely statisztikákat tartalmaz a Covid-19-es esetekről, a kórházi kezelésekről és a halálozásokról az oltási állapot szerint, legújabb jelentésüket pedig november 22-én, szerdán tették közzé.

A jelentés a 2021. október 23. és 2021. november 19. közötti időszakban a Covid-19-es esetek és kórházi kezelések számáról, valamint 2021. október 16. és 2021. november 12. között a Covid-19-es halálozások számáról tartalmaz adatokat.

Íme, amit a 
legfrissebb jelentés feltárt azzal kapcsolatban, hogy ez a „Nem oltottak vagy Teljesen Vakcinált Világjárvány”…
Covid-19 esetek


A legutóbbi „Covid-19 statisztikai jelentés” 18. táblázata a heti Covid-19 megbetegedések számát mutatja be oltottsági állapot szerint október 23. és november 19. között. A közzétett adatokról elkészítettük az alábbi táblázatot.

Forrás – 41. oldal

Ezek az adatok azt igazolják, hogy az elmúlt négy hétben a Covid-19 megbetegedések többsége a teljesen beoltott lakosság körében történt.A fenti diagram a heti megbetegedések összesített számát mutatja beoltottsági állapot szerint, valamint a hetente várható megbetegedések számát 2021. december 17-ig a jelenlegi trend alapján.

A dolgok jelenlegi állása szerint október 23. és november 19. között 28 711 Covid-19-es eset volt a beoltatlan lakosság körében, és az előrejelzések szerint a megbetegedések összesített száma elérheti a 60 000-et december 17-ig a be nem oltottak között.

A beoltott lakosság körében azonban sokkal több az eset, október 23. és november 19. között 50 222 esetet regisztráltak, és az előrejelzések szerint az esetek összesített száma elérheti a 105 000-et december 17-ig.
Covid-19 kórházi kezelések

A legfrissebb „Covid-19 statisztikai jelentés” 19. táblázata a heti Covid-19 kórházi kezelések számát mutatja be oltási állapot szerint október 23. és november 19. között. A közzétett adatokról elkészítettük az alábbi táblázatot.

Forrás – 47. oldal

Ezek az adatok azt igazolják, hogy az elmúlt négy hétben a Covid-19 miatti kórházi kezelések többsége a teljesen beoltott lakosság körében történt.A fenti diagram a heti kórházi kezelések összesített számát mutatja beoltottsági státusz szerint, valamint a hetente 2021. december 17-ig várható kórházi kezelések számát a jelenlegi trend alapján.

Október 23. és november 19. között 559 kórházi kezelés történt a be nem oltott lakosság körében, és az előrejelzések azt mutatják, hogy a beoltatlanok összesített kórházi ápolása december 17-ig megközelítőleg 1000-re emelkedhet.

De a dolgok sokkal rosszabbnak tűnnek a teljesen beoltottak esetében. Október 23. és november 19. között 1564 Covid-19 kórházi kezelés történt a beoltott lakosság körében. De az előrejelzések azt mutatják, hogy ez december 17-ig összesítve körülbelül 3300-ra emelkedhet.
Covid-19 elhalálozások

A legfrissebb „Covid-19 statisztikai jelentés” 20. táblázata mutatja a Covid-19-halálozások számát hetente oltási állapot szerint október 16. és november 12. között. A közzétett adatokról elkészítettük az alábbi táblázatot.
Forrás – 53. oldal

Ezek az adatok azt igazolják, hogy az elmúlt négy hétben a Covid-19 miatti halálozások többsége a teljesen beoltott lakosság körében történt.


A fenti diagram a heti halálozások összesített számát mutatja beoltottsági státusz szerint, valamint a hetente várható elhalálozások számát 2021. december 10-ig a jelenlegi trend alapján.

A dolgok jelenlegi állása szerint október 16. és november 12. között mindössze 54 Covid-19-halálozás történt a beoltatlan lakosság körében, és az előrejelzések szerint a halálozások összesített száma elérheti a 95-öt december 10-ig a be nem oltottak között.

De ha teljesen be van oltva, sokkal rosszabbnak tűnik az esélye annak, hogy meghal, ha megfertőződik Covid-19-cel. Mivel október 16. és november 12. között 447-en haltak meg a beoltott lakosság körében, és az előrejelzések szerint a halálozások összesített száma elérheti a 930-at december 10-ig.
Covid-19 eset/kórházi kezelés/halálozási arány

Az alábbi diagram a Covid-19-es esetek, a kórházi kezelések és a halálozások százalékos arányát mutatja be oltási állapot szerint a Scotland legújabb közegészségügyi „Covid-19 statisztikai jelentése” szerint.


A diagram azt mutatja, hogy a beoltott lakosság az esetek 64%-át és a kórházi kezelések 74%-át tette ki október 23. és november 19. között, míg a beoltatlan lakosság az esetek 36%-át és a kórházi kezelések 26%-át tette ki.

Mindeközben október 16. és november 12. között a beoltott populáció a Covid-19 okozta halálozások ijesztő 89%-át tette ki, míg a beoltatlan lakosság mindössze 11%-át.

A fenti táblázat is világosan bemutat valami meglehetősen furcsa dolgot, mivel tudjuk, hogy a Covid-19 injekciók nem tudják megakadályozni a fertőzést vagy a Covid-19 vírus átvitelét (kérdezd meg magadtól, hogy mi értelme van az oltási útleveleknek, mert ezek biztosan nem arról szólnak, hogy „megállítsuk a terjedése”) , de állítólag akár 95%-kal csökkenti a kórházi kezelés és a halálozás kockázatát.

De ha ez a helyzet, akkor azt kellene látnunk, hogy a beoltott populációnak tulajdonított kórházi kezelések és halálozások százalékos aránya sokkal kisebb, mint a beoltott populációhoz köthető esetek százalékos aránya. De nem vagyunk, ami további vizsgálatot igényel, és ezt találtuk...


A fenti táblázat mutatja az esetek és a kórházi kezelések arányát (Esetek száma / Hosp. száma) , az esetek és a halálozások arányát (Esetek száma / Halálozások száma) és a kórházi halálozási arányt (Hosp. Sz. / Halálozások száma) oltási állapot szerint .

Ezek azok a számok, amelyeket figyelembe kell vennünk az oltások hatékonyságának meghatározásához, mivel lehetetlen Covid-19-cel kórházba kerülni vagy Covid-19-ben meghalni, ha nem fertőződött meg először Covid-19-cel.

Ezért az olyan 100 000 főre jutó arányokat, amelyeket a BBC News használnak, arra használják, hogy megtévesszenek.

Az oltások hatékonyságának demonstrálása a Covid-19-halálozások 100 000-re jutó vakcinázási státusz alapján történő felhasználásával olyan, mintha egy professzionális tojástörő hatékonyságát demonstrálnák a világon 100 000 tojásra jutó törött sárgája számával.

A professzionális tojástörő nem törheti fel a sárgáját, hacsak először fel nem töri a tojást, ugyanúgy, ahogy az ember nem halhat meg Covid-19-ben, hacsak nem fertőződik meg először Covid-19-cel. Ezért a tojástörő hatékonyságát a feltört tojások számához, a Covid-19 okozta elhalálozás elleni vakcina hatékonyságát pedig a megerősített Covid-19 esetekhez kell számítani.

Most, hogy ezt tisztáztuk – Meglehetősen aggasztó azt tapasztalni, hogy mindhárom arány sokkal magasabb a beoltott populáció körében, minden bizonnyal az ellenkezőjét kellene látnunk, ha a Covid-19 elleni védőoltások csökkentik a kórházi kezelés és a halálozás kockázatát?

De sajnos a fenti számok nem csupán azt sugallják, hogy az oltások hatástalanok, hanem azt sugallják, hogy rontják a recipiens állapotát.

A Covid-19 okozta halálozással szembeni oltás +95%-os hatékonysága azt jelentené, hogy a be nem oltott populációnak 95%-kal nagyobb az esélye a halálozásra, ha fertőzött Covid-19-cel, mint a beoltottaknak.

A 0%-os vakcina hatékonyság azt jelentené, hogy az oltások hatástalanok, és a beoltottaknak és a be nem oltottaknak ugyanolyan esélyük van meghalni, ha megfertőződnek Covid-19-cel.

De a vakcina -95%-os hatékonysága azt jelentené, hogy az oltások valóban rontják a recipiens állapotát, például megtizedelve a recipiens immunrendszerét, vagy olyan választ idézve elő, mint például az antitest-függő fokozódás. Ez rendkívül aggasztóvá teszi az alábbi számadatokat.


A fenti táblázat azt mutatja, hogy a beoltott lakosság körében megnövekedett a kórházi kezelés kockázata Covid-19 fertőzöttség esetén, megnövekedett a halálozás kockázata Covid-19 fertőzöttség esetén, és megnövekedett a halálozás kockázata a Covid-19 fertőzöttség esetén. A százalékos értékeket az előző táblázatban kiszámított 'Voltási állapot szerinti arányok' alapján számítottuk ki.

Az ábra azt mutatja, hogy a beoltottak 63%-kal nagyobb valószínűséggel kerülnek kórházba Covid-19-cel, ha fertőzöttek, ezért ez azt mutatja, hogy a Covid-19 vakcinák átlagos vakcina hatékonysága -63% a kórházi kezeléssel szemben.

A fenti diagramon látható legaggasztóbb ábra azonban azt mutatja, hogy a beoltottak 394%-kal nagyobb valószínűséggel halnak meg Covid-19-be, ha megfertőződnek. Ez azt mutatja, hogy a Covid-19 vakcinák átlagos oltási hatékonysága -394% a halálozás ellen, ami arra utal, hogy az injekciók teljesen megtizedelik a recipiens immunrendszerét.
Teljesen beoltottak járványa

Szóval megvan. A Public Health Scotland által közzétett legfrissebb adatok megerősítik, hogy mivel az esetek 64%-a, a kórházi kezelések 74%-a és a halálozások 89%-a az elmúlt négy hétben a beoltott lakosság körében történt, ez nem a „beoltatlanok világjárványa”, és ehelyett nagyon is a „teljesen beoltottak világjárványa”.

Az adatok azonban nem csak azt igazolják, hogy a Covid-19 injekciók nemcsak hogy nem hatnak, hanem a recipiens állapotát is rontják, a beoltott populáció körében ötször magasabb a halálozási arány, mint a be nem oltottak között.


Az emberiség érdekében itt az ideje kikapcsolni a BBC News-t, és ráébredni, hogy manipulálnak és hazudnak neked, mert az elmúlt másfél évnek semmi köze nem volt a vírushoz, és minden az ellenőrzéshez.

Megjegyzések