A magas rangú bíboros arra figyelmeztet, hogy a COVID révén bevezetik a „totális felügyeleti állapotot”Egy német bíboros vitát váltott ki azzal, hogy a koronavírus-járványt olyanok használták fel, mint George Soros és Bill Gates, hogy létrehozzanak egy globális „megfigyelő államot”.

A Covid-19 világjárvány „káoszt” és „zűrzavart” robbantott ki, ami nemcsak magának a vírusnak a fertőzőképességével és veszélyével kapcsolatos „ismerethiányos” volt, hanem a szupergazdagok akaratából, hogy „kiragadják a lehetőséget, hogy elhozzák az embereket. sorban” – mondta Gerhard Ludwig Mueller az osztrák Szent Bonifác Intézetnek adott interjújában a múlt héten. A vatikáni bíróság magas rangú bírója.

A világ pénzügyi elitje most arra használja fel a világjárványt és a kormányok által bevezetett a vírus terjedésének leküzdésére tett intézkedéseket, hogy „teljes ellenőrzésnek” vessék alá az embereket, és létrehozzanak egy globális „felügyeleti államot” – tette hozzá. A St. Bonifác közzétett egy videót, amelyen az interjú egy kis része látható, és a bíboros azóta megerősítette a német dpa hírügynökségnek, hogy a felvétel valódi.

„Az emberek, akik gazdagságuk trónján ülnek”, „lehetőséget látnak a napirendjük megvalósítására” – mondta a bíboros, megnevezte Bill Gates-t, a Microsoft társalapítóját, Soros György milliárdost és a Davosi Gazdasági Fórum vezetőjét, Klaus Schwabot , akik az állítólagos globális ellenőrzési rendszer mögött állnak.

A bíboros ezután azzal vádolta a globális pénzügyi elitet, hogy „egy új embert” akarnak előteremteni, akit „a saját képükre és hasonlatosságukra” hoztak létre, hozzátéve, hogy nem kívánna ilyen sorsot magának. „Ennek semmi köze a demokráciához” – mondta a volt regensburgi püspök, aki egykor a Hittani Kongregációt vezette.

A bíboros kijelentései, amelyek csak a közelmúltban jelentek meg a médiában, kritika hullámot váltottak ki a német sajtóban, amely gyorsan összeesküvés-elméletnek minősítette szavait.

A német Der Spiegel magazin és más médiumok által felkért egyes szakértők szerint szavai a modern kormány és a nácik tettei közötti összehasonlításként értelmezhetők. Azt is mondták, hogy Soros puszta említése ilyen összefüggésben antiszemitának tekinthető.

A Vatikán nem kommentálta Mueller kijelentéseit. A Német Püspöki Konferencia kezdetben csak arra hívta fel az embereket, hogy vegyenek be oltást. Később a konferencia szóvivője, Matthias Kopp a Twitteren azt mondta , megdöbbentette Mueller szavait, és hozzátette, hogy a bíboros nyilvánvalóan „magánszemélyként” tett ilyen kijelentéseket.

Mueller maga is azt mondta a dpa-nak egy e-mailben, hogy elutasítja azt a logikát, amely szerint bárki, aki „a pénzügyi elitet bírálja, automatikusan a rossz oldalon áll”. Ismét rámutatott a „különböző országok szupergazdag elitjei által gyakorolt ​​„illegitim befolyásra”.

Megjegyzések