A Pfizer-dokumentumok feltárják: mind a Pfizer, mind az FDA tudta a hamis vakcinák nemkívánatos eseményeinek és haláleseteinek kockázatátEgy szövetségi bíró elrendelte, hogy az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságának (FDA) teljesítenie kell az információszabadságról szóló törvény (FOAI) követelményét, amelyet a Public Health and Medical Professionals for Transparency nevű kormányzati elszámoltathatósági csoport nyújtott be .

A több mint 30 tisztelt tagot, köztük professzorokat és tudósokat tömörítő csoport arra kérte a szövetségi kormányt, hogy ossza meg minden olyan adatot, amely hozzájárult az ügynökség elhamarkodott döntéséhez, amely szerint a Pfizer kísérleti mRNS-oltóanyaga vészhelyzeti felhasználásra engedélyezett (EUA).

Az adatok több mint 329 000 dokumentumot tesznek ki, és az információ eltemetésére tett kísérlet során az FDA korábban megtámadta a FOIA-kérelmet a bíróságon. Ennek ellenére az ügynökséget felszólították a dokumentumok kiadására

Az FDA-t képviselő igazságügyi minisztérium jogászai arra kértek egy szövetségi bírót, hogy adjon nekik 55 évet a kérelem feldolgozására, mondván, hogy havonta mindössze 500 oldalt tudnak kiadni. Ez azt jelentené, hogy a Pfizer termék biztonságosságával kapcsolatos fontos információk csak 2076-re lennének teljes mértékben elérhetők, ami nyilvánvalóan túl késő, és talán azt mutatja, hogy ha ennyi időbe telik, vajon maga az FDA is elemezte?

Most, hogy a bíróságok elrendelték a FOIA betartását, amely szerint az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságnak (FDA) át kell adnia a dokumentumokat, az FDA kiadta a Pfizer vakcinával kapcsolatos első tételt, amelyre sürgősségi felhasználási engedélyt adtak.

Az első dokumentumköteg több mint 1200 vakcina halálesetet mutat be az ELSŐ 90 NAPBAN

Ennek ellenére az FDA-nak továbbra is eleget kell tennie az eredeti utasításnak, ezért az első köteg dokumentumokat adták ki, amelyek már bombaként értékelt tartalmat mutattak.

Az engedélyezés utáni nemkívánatos eseményekre vonatkozó jelentések kumulatív elemzése című dokumentumból nyilvánvaló, hogy az oltóanyagnak az FDA EUA szerinti bevezetésének első 90 napjában – december 1-től. 2020 – 2021. február 28. – TÖBB EZER mellékhatást, köztük több mint 1200 halálesetet jelentettek.
Összesen 42 086 esetjelentés, köztük 1223 halálos reakció

Mivel a jelentés csak az oltással kapcsolatos nemkívánatos eseményeket tartalmazta, amelyeket a kutatók „súlyos eseteknek” tekintettek, több ezer beadványt hagytak ki ezekből az adatokból.

A jelentés megállapítja, hogy összesen 42 086 esetjelentés érkezett olyan személyekről, akiknél a Pfizer vakcinája nemkívánatos reakciót váltott ki világszerte, és a legtöbb (13 739) az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból (13 404) érkezett.

A dokumentum szerint a nők (29 914) több mint háromszor nagyobb valószínűséggel tapasztaltak reakciót, mint a férfiak (9182). Összesen 1223 személynél volt végzetes reakció a kísérleti Pfizer vakcinára.

A jelentés azt is leszögezi, hogy a „nem súlyosnak” ítélt eseteket 90 napon belül feldolgozzák. Ezt a jelentést azonban még azelőtt adták ki, hogy a Pfizer vakcina elérhetővé válásának 90 napja még eltelt volna.

„A termékkel kapcsolatban beérkezett nagyszámú spontán nemkívánatos esemény miatt a forgalomba hozatali engedély jogosultja a súlyos esetek feldolgozását helyezte előtérbe annak érdekében, hogy betartsa a gyorsított hatósági jelentéstételi határidőket, és biztosítsa, hogy ezek a jelentések rendelkezésre álljanak a jelek észleléséhez és értékeléséhez.

A nem súlyos eseteket a lehető leghamarabb, de legkésőbb a kézhezvételtől számított 90 napon belül feldolgozzuk. A Pfizer több intézkedést is tett annak érdekében, hogy enyhítse a nemkívánatos eseményekről szóló jelentések számának növekedését.”A Pfizer vakcinákkal kapcsolatos nemkívánatos eseményeket „bizalmasnak” nevezték, ami figyelembe véve a dokumentum szerzője szerint „különleges érdeklődésre” számot tartó több ezer körülményt, amelyek a Pfizer oltás utáni vakcinázást kiválthatják, azt jelentené, hogy minden egyes személy, aki megkapta az oltást, nem volt birtokában a tényekről vagy a vállalásával járó kockázatról. Ezeket a feltételeket az alábbiakban teljes egészében megtekintheti.

Az oltóanyagot siettették, és bár a Pfizer azzal zárta jelentését, hogy a „rendelkezésre álló adatok áttekintése” elég jó volt, és „kedvező haszon-kockázat arányt” mutatott az elsietett vakcina esetében. Ha azonban a COVID-nak tulajdonított számadatokat vesszük alapul, a felépülési ráta 99,9% körül van, ezért nehéz átlátni ezt a kedvező haszon-kockázat egyensúlyt. Kivéve, hogy a Pfizer és a befektetők csak a COVID-programból idén várható 36 milliárd dolláros nyereségből származnak, ez másodpercenként 1000 dollárnak felel meg a pénztárcájukban.

Időközben az FDA-ról bebizonyosodott, hogy világszerte kudarcot vallott a populációkban az EUA kiterjesztésével annak ellenére, hogy birtokában voltak ennek az információnak, és ezért tudták a mellékhatások és halálesetek nagy számát. Ez még csak az első köteg dokumentum, a teljes elenyésző százaléka.

A teljes dokumentumért kattintson ide .

Az alábbiakban látható egy kép, amely bemutatja a Pfizer vakcina ismert „különleges érdekeltség” nagyságát.

Megjegyzések